(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti Turkuun
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme Turkuun fysioterapeuttia työskentelemään osa-aikaisesti kurssilla, joka on tarkoitettu työelämään pääsemiseen valmennusta ja apua tarvitseville. Aloitus sovittavissa kurssien aikataulun puitteissa.

Työnkuvaus:

Työ on ryhmänohjausta (max ryhmän koko 10hlöä) ja teemoina kursseilla ovat esim. kevyet ryhti- ja kehonhuoltoharjoitukset, terveysliikunnan perusteet ja fyysisen aktiivisuuden lisääminen arjessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hakijalta edellytämme fysioterapeutin koulutusta sekä positiivista palveluasennetta. Tulet toimeen ihmisten kanssa ja olet motivoitunut ja halukas auttamaan kuntoutujia ja teet työtä suurella sydämellä. Tulet saamaan työhön kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen. 

Hakuprosessi:

Mikäli voisit olla etsimämme henkilö, älä aikaile vaan jätä hakemus jo tänään! Kerro hakemuksessasi tarkasti kokemuksestasi ja missä muodossa pystyisit työskentelmään. Lisää tietoja tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 050 436 5452.

Avainsanat: fysioterapeutti, Turku, osa-aikatyö, kuntoutus