Fysioterapeutti, Töölön seniorikeskus
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme Töölön seniorikeskuksen moniammatilliseen työyhteisöön Sinua reipas, helposti lähestyttävä ja yhteistyöhaluinen fysioterapeutti.
Toivomme sinun olevan kehittämismyönteinen, vastuullinen, ratkaisukeskeinen ja itsenäiseen työhön tottunut ammattilainen.

Talomme sijaitsee ydinkeskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meillä asuu pitkäaikaisesti 106 asukasta. Lisäksi talossamme on lyhytaikaishoidon asumista, palvelukeskus- ja päivätoimintaa.

Fysioterapeuttina työskentelet pääsääntöisesti talomme kahdessa palveluasumisen tiimissä. Talossa sinulla on kollega, joka työskentelee ryhmäkotiemme puolella.

Työsi pääpaino on välittömässä asiakastyössä. Asukkaidemme toimintakyvyn tukeminen yhdessä tiimien kanssa on työsi pääsisältö. Olet mukana niin suunnittelussa, toteutuksessa kuin arvioinnissakin. Olet vahvasti mukana monialaisessa yhteistyössä. Toimit kuntoutuksen asiantuntijana tukiessamme ja kehittäessämme asukkaidemme aktiivista arkea. Ohjaat henkilökuntaa ergonomiaan liittyvissä asioissa. Teet yhteistyötä omaisten kanssa, mm osallistumalla hoitoneuvotteluihin.

Tärkeä osa-alue työssäsi on myös asukkaidemme apuvälinetarpeiden arviointi. Huolehdit, että jokaisella on oikeanlaiset apuvälineet, että niitä osataan käyttää sekä koordinoit myös niiden huoltoa.

Kelpoisuusehdot:

Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Maarit Seppänen, puh. 09 310 74222, maarit.seppanen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529555
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki