(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti tai apuvälineteknikko
Respecta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Respecta etsii fysioterapeuttia tai apuvälineteknikkoa Ouluun.

Tehtävänäsi on toimia alaraaja-asiantuntijana, joka jatkuvasti kehittyvällä osaamisellaan pystyy tuottamaan laadukkaita jalkine- ja tukipohjallis- sekä ortoosiratkaisuja toimintakyvyn lisäämiseksi. Vastaat itsenäisesti palveluprosessista asiakastarpeen arvioinnista ja suunnittelusta aina tuotteen valmistukseen ja kontrolliin asti. Työssäsi hyödynnät nykyaikaisia mitanotto- ja tuotantomenetelmiä sekä asiakaspalveluprosesseja.

Tarjoamme sinulle haasteellisen, mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työtehtävän yksilöllisten- ja valmisapuvälineiden parissa Suomen suurimmassa ja monipuolisimmassa apuvälinepalveluita tuottavassa organisaatiossa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on apuvälineteknikon tai fysioterapeutin koulutus sekä sinulla on halua ja motivaatiota kehittyä alasi huippuasiantuntijaksi – me tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä työtä ammattilasten parissa sekä kasvaa ja kehittyä huippuosaajaksi. Haluamme, että sinulla on työssäsi asiakaslähtöinen asenne sekä oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja systemaattinen ote työskennellä. Oman kehittymisen ja osaamisen jalostumisen edellytys on myös aktiivinen toimialan kehityksen seuraaminen sekä avoimuus uusien toimintatapojen ja menetelmien käyttöönotolle.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja cv:si sähköpostitse osoitteeseen rekry@respecta.fi 21.8.2020 mennessä. Laitathan sähköpostiviestin otsikoksi: HAKEMUS: Fysioterapeutti tai apuvälineteknikko / Oulu