(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti, sijaisuus, Espoon sairaala
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2021

Haemme fysioteraputin sijaista osastolle 4 Espoon sairaalaan 6 kuukauden ajaksi.

Osastomme on perusterveydenhuollon osasto, jossa hoidetaan hyvin monenlaisia eri sairauksia sairastavia potilaita. Potilaat ohjautuvat osastollemme jatkohoitoon ja kuntoutukseen erikoissairaanhoidosta. Osa potilasta tulee osastolle suoraan HUS Jorvin päivystyksestä.

Osastolla on 60 potilaspaikkaa jakautuen 15 potilaan pienryhmiin. Teemme tiivistä yhteistyötä erikoissairaanhoidon kanssa Jorvin kampuksella.

Osastolla hoidetaan infektiosairauksien lisäksi keuhkoahtaumaa ja sydämen vajaatoimintaa sairastavia potilaita sekä geneerisiä potilaita.

Fysioterapeuttina toimit osana moniammatillista tiimiä. Teet kotikäyntejä ja toimintakyvyn arviointia ja ympäristössä selviytymisen ja apuvälineiden tarpeen arviointia. Tiimin jäsenenä sinun tulee sitoutua potilaslähtöisen ja kuntoutumista edistävän työotteen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Keskeisiä toimintaperiaatteitamme ovat laadukas hoito ja kuntoutus sekä kotoa-kotiin -periaate.

Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Espoon sairaalan toimintoihin, tiloihin ja laitteisiin sekä työtehtäviin ja työssä käytettäviin tietojärjestelmiin perehdytetään.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja tehtävän aloitusajankohdasta sovitaan yhdessä tehtävään valitun kanssa.

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, osasto 4
Työaika: 114h 45min / 3 viikkoa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu fysioterapeutti. Tehtävää voivat hakea myös lähiaikoina valmistuvat fysioterapeutit.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä.

Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntalain 55§:n mukaista terveydentilan selvitystä tuberkuloosista.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten toimintakyvystä ja kuntoutuksesta.

Tervetuloa ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!

Espoon uusi sairaala on avattu Jorvin kampuksella. Uusien tilojen myötä uudistamme toimintamallejamme. Meillä potilas on pääosassa; hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti, potilaan aktiivista aikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti, ja kuntoutus jatkuu kotiutumisen jälkeen mm. etäyhteyksiä hyödyntäen. Yhden hengen potilashuoneet, viihtyisät yhteistilat, uusi teknologia ja ekologiset ratkaisut tuovat sairaalaympäristön nykyaikaan.

Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana!
Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot