(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti, Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2018

Fysioterapeutti, Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori

Työavain 2-775-18
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 16.01.2019 kello 15:45
Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori , Karvasmäentie 6 02740 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Seniorineuvonta ja palveluohjaus
Kuntoutus- ja terapiahenkilöstö

Tehtävän kuvaus: Haemme fysioterapeuttia vakituiseen toimeen Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestorin Palvelukeskus ja päivätoiminta -ryhmään. Keskeisimmät asiakasryhmämme ovat eri palvelukeskuksissa ja päivätoimintapaikoissa käyvät ikäihmiset, jotka tarvitsevat neuvoja ja apua fyysisen toimintakyvyn parantamiseen ja ylläpitoon. Tehtäviisi kuuluu myös muun henkilökuntamme neuvonta fyysiseen toimintakykyyn liittyvissä asiakasasioissa, sporttiklubien ohjaaminen yhteistyössä palvelukeskusten henkilökunnan kanssa, sekä fysioterapeutin vastaanottojen pitäminen eri palvelukeskuksissa. Työ on liikkuvaa työtä Espoon kaupungin eri palvelukeskuksissa ja päivätoimintapaikoissa. Etsimämme henkilö on reipas, joustava, itsenäiseen toimintaan kykenevä työntekijä, joka täydentää tiimiämme sekä toimii saumattomasti muun moniammatillisen tiimin kanssa asiakkaistemme tavoitteellisen kuntoutumisen edistämiseksi. Verkostoituminen alan muiden toimijoiden (esimerkiksi Liikuntapalvelut) kanssa on sinulle tärkeää ja sujuu sinulta luontevasti. Tiimin jäsenenä sinun tulee sitoutua asiakaslähtöisen ja kuntouttavan työotteen ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Odotamme sinulta aitoa halua palvella ikäihmisiä hyvin, kykyä motivoitua työstä sekä halua oppia ja kehittää uutta.


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu fysioterapeutti.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta ja halukkuutta monialaiseen työskentelyyn. Sitoutumista Espoon kaupungin työntekijöiden eettisiin periaatteisiin ja yhteisiin pelisääntöihin.

Arvostamme : - Kykyä palvella asiakkaitamme myös ruotsiksi. - Ajokorttia ja oman auton käytön mahdollisuutta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2471,58 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45 min / vko


Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
vs. Palvelupäällikkö Mirja Riihinen
043-8273389