(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti Seinäjoen Fressille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019Työn kuvaus:
  Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 35 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 30 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Tampereella, Ylöjärvellä, Seinäjoella, Siilinjärvellä, Kuopiossa, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Joensuussa ja Loviisassa.
 


Haemme nyt FYSIOTERAPEUTTIA Seinäjoen Fressille  
 
Etsimämme henkilö on energinen ja asiakaslähtöinen fysioterapeutti, joka palaa halusta auttaa asiakkaitaan onnistumaan ja nauttii tavoitteellisesta työstä sekä siitä saaduista onnistumisista.
 
Tehtävänäsi on asiakkaidemme ohjaaminen, liikunnan ja hyvinvoinnin suunnittelu sekä Fressi fysioterapia -palveluiden markkinointi. Asiakkaan tavoite ohjaa tekemistäsi ja työssäsi huomioit erilaisista lähtökohdista tulevat treenaajat. Työ on hyvin itsenäistä ja vaatii oma-aloitteista otetta.
 
Fressi tarjoaa määrätietoiselle ja innostavalle fysioterapeutille perusteellisen myyntikoulutuksen, innostavan ympäristön työskennellä mukavia työkavereita unohtamatta sekä hyvät mahdollisuudet edetä yrityksessä.
 
Odotamme sinulta alan koulutusta ja itsenäistä otetta työhön. Pidät työskentelystä ihmisten kanssa ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa asiakasta.
 
Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö vauhdikkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme, hae tehtävään rohkeasti 18.3.2019 mennessä osoitteessa www.adecco.fi . Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Katja Hämäläinen, 050 444 4457, katja.hamalainen@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Fysioterapeutti Seinäjoen Fressille


Sijainti:  SEINÄJOKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Katja Hämäläinen


Toimipaikka:  Tampere