(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti, osa-aikatyö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Fysioterapeutti, osa-aikatyö

Työavain 2-439-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 29.07.2019 (päättyy 08.09.2019)
Hakuaika päättyy 01.07.2019 kello 15:45
Espoon sairaala , Karvasmäentie 6 02740 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Espoon sairaala
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Haemme fysioterapeuttia haavanhoito ja psykogeriatriselle osastolle. Tehtävä on osa-aikatyötä, työaikana 66 h kolmessa viikossa. Osastolla on 45 potilaspaikkaa, jotka sijoittuvat 15 potilaan pienryhmiin. Yhdessä pienryhmässä hoidetaan psykogeriatrisia kuntoutuspotilaita. Tehtäviisi fysioterapeuttina kuuluvat mm: sairaalan kuntoutusosastolla tapahtuva toimintakyvyn arviointi, kuntoutuksen tavoitteellinen suunnittelu ja toteutus, yksilö- ja ryhmäkuntoutus sekä apuvälineiden arviointi, ohjaus ja luovutus. Toimit osastolla kuntouttavan hoitotyön tukena. Fysioterapeuttina olet osa moniammatillista tiimiä. Työ alkaa 29.7.2019. Jaksotyö, 2-vuorotyö sijoittuen klo 8.00-18.00 väliselle ajalle maanantaista lauantaihin. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä valinta tehdään heti sopivan hakijan löytyessä.


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu fysioterapeutti.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään kokonaistilanteiden hahmottamista, organisointikykyä ja aktiivista kuntouttavaa työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja. Tartuntatautilain mukaista 55 pykälän mukaista selvitystä hengityselin tuberkuloosista ennen palvelussuhteen alkamista.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2496,30 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 66 h/3 viikkoa


Tervetuloa ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon! Espoon uusi sairaala on avattu Jorvin kampuksella. Uusien tilojen myötä uudistamme toimintamallejamme. Meillä potilas on pääosassa; hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti, potilaan aktiivista aikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti, ja kuntoutus jatkuu kotiutumisen jälkeen mm. etäyhteyksiä hyödyntäen. Yhden hengen potilashuoneet, viihtyisät yhteistilat, uusi teknologia ja ekologiset ratkaisut tuovat sairaalaympäristön nykyaikaan. Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana! Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
osastonhoitaja Riikka Nikkari
0503952201