(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti, Ortopedinen kuntoutusosasto 2
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2019

Fysioterapeutti, Ortopedinen kuntoutusosasto 2

Työavain 2-693-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 05.11.2019 kello 15:45
Ortopedinen kuntoutusosasto 2 , Karvasmäentie 6 02740 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Espoon sairaala
Kuntoutus- ja terapiahenkilöstö

Tehtävän kuvaus: Haemme fysioterapeuttia Espoon sairaalan ortopediselle kuntoutusosastolle. Osastolla on 60 potilaspaikkaa, jotka sijoittuvat 15 potilaan pienryhmiin. Osastolla hoidetaan espoolaisia, kauniaislaisia ja kirkkonummelaisia aikuisia, jotka tulevat jatkohoitoon ja kuntoutukseen lähetteellä erikoissairaanhoidosta tai päivystyksestä. Osastolla hoidetaan pääasiassa murtumia ja muita raajan vammoja. Osaston lonkkaliukumäki on lonkkamurtumapotilaiden hoidossa käytettävä toimintamalli, jonka ansiosta potilaat kotiutuvat aiempaa nopeammin, toimintakykyisempinä ja tyytyväisempinä. Olemme tiiviissä yhteistyössä Jorvin kampuksella erikoissairaanhoidon terveydenhuollon ammattilaisten kanssa potilaiden parhaaksi. Kuntoutuksen suunnittelee yhdessä potilaan kanssa moniammatillinen tiimi, johon voi kuulua lääkäri, sairaanhoitaja, lähihoitaja, toimintaterapeutti, fysioterapeutti ja sosiaalityöntekijä. Fysioterapeutin tehtäviin kuuluvat mm: sairaalan kuntoutusosastolla tapahtuva toimintakyvyn arviointi, kuntoutuksen tavoitteellinen suunnittelu ja toteutus, yksilö- ja ryhmäkuntoutus sekä apuvälineiden arviointi, ohjaus ja luovutus. Toimit osastolla kuntouttavan hoitotyön tukena. Fysioterapeuttina pääset vaikuttamaan työsi sisältöösi innovatiivisesti ja olet osa moniammatillista tiimiä. Työn aloitus 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Jaksotyö, 2-vuorotyö sijoittuen klo 8.00-18.00 väliselle ajalle maanantaista lauantaihin.


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu fysioterapeutti.

Tehtävässä edellytetään 1.3.2018 astuvan tartuntatautilain §48 mukaan sosiaalihuollon ja terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2496,30 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Päivätyön luonteinen jaksotyö


Tervetuloa ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon! Espoon uusi sairaala on avattu Jorvin kampuksella. Uusien tilojen myötä uudistamme toimintamallejamme. Meillä potilas on pääosassa; hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti, potilaan aktiivista aikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti, ja kuntoutus jatkuu kotiutumisen jälkeen mm. etäyhteyksiä hyödyntäen. Yhden hengen potilashuoneet, viihtyisät yhteistilat, uusi teknologia ja ekologiset ratkaisut tuovat sairaalaympäristön nykyaikaan. Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana! Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Osastonhoitaja Nina Tuuras
046 877 3657
nina.tuuras@espoo.fi

Palveluvastaava Kaisu Myllykoski
040 506 0664
kaisu.myllykoski@espoo.fi