(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti Lempäälään osa-aikaiseen työhön
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Haemme nyt asiakkaallemme Lempäälään fysioterapeuttia osa-aikaiseen työhön ainakin vuoden 2020 loppuun saakka. Mahdollisuus myös jatkoon vuoden 2021 puolelle. Aloitus olisi mahdollisimman pian ja mieluiten syys-lokakuun 2020 aikana!

Työn kuvaus: 

Työ on osa-aikaista (n. 3-4 kertaa viikossa) ja arkisin tapahtuvaa fysioterapeutin perustyötä. Työskentelyajat asettuvat n. klo 9-18 välille (todennäköisemmin iltapäiväpainotteisesti) ja työtunteja on tarjolla n. 30 tuntia viikossa. Työsopimus on kuitenkin 0-sopimus, sillä vaikka keskimääräinen toteutuva työaika tulee olemaan noin 30 tuntia, niin työtunteja ei voida 100% varmuudella valitettavasti luvata jos tilanne koronaviruksen kanssa esimerkiksi pahenisi äkillisesti. 

Kohteessa työskentelee sinun kanssasi kaksi muuta fysioterapeuttia. Työnkuva on fysioterapeutin perustyötä ja työ koostuu pääasiassa hieronnasta, manuaalikuntoutuksesta koskien mm. niska-hartia aluetta ja asiakkaiden treenauttamisesta kohteen pienessä jumppasalissa. Asiakkaat ovat paljolti mm. selkävaivaisia henkilöitä. Et tarvitse erikoisosaamista tai -kokemusta, hyvä perusosaaminen fysioterapiasta riittää. Odotamme sinulta fysioterapeutin tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta.

Kohteeseen pääsee esim. Tampereelta helposti bussilla ja kohteessa on myös autopaikka.

Tarjoamme:

Tämä työrooli on mahtava mahdollisuus sinulle, jos etsit osa-aikaista työtä ja taidat perushommat fysioterpeuttina. Työkohde sijaitsee hyvien yhteyksien varrella ja työkavereinasi on kaksi muuta alan ammattilaista. Saat perehdytyksen työhösi paikan omistajalta ja sinulla on mahdollisuus jatkoon myös ensi vuoden puolelle, jos kaikki sujuu hyvin ja viihdyt. Sijaistus ainoastaan vuoden 2020 loppuun on myös OK näin halutessasi. Työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta ja meidän tiimimme onkin tukenasi koko sijaisuutesi ajan vuoden jokaisena päivänä. Olemme myös palkanmaksajasi, joten voit esittää hakemuksessasi tuntipalkkatoiveesi.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, jätäthän hakemuksen jo tänään! Sinun ei välttämättä tarvitse täyttää sivujemme hakulomaketta, voit kertoa osaamisestasi vaikka WhatsAppissa 044 716 4779 tai sähköpostilla ellen.book@medipower.fi. Täytämme paikan heti, kun sopiva fysioterapeutti löytyy. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi alalta ja esittää myös palkkatoiveen. Kerro myös, milloin voisit aloittaa työt!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi