(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti, kesätyö, Espoon sairaala, osasto 4
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Työavain 2-88-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 18.06.2018 (päättyy 29.07.2018)
Hakuaika päättyy 23.02.2018 kello 15:45
Espoon sairaala, Osasto 4, Karvasmäentie 6 02740 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Espoon sairaala
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Haemme joukkoomme fysioterapeuttia kesälomakauden sijaisuuteen Espoon sairaalan osastolle 4. Osastolla hoidetaan infektiosairauksien lisäksi keuhkoahtaumaa ja sydämen vajaatoimintaa sairastavia potilaita sekä geneerisiä potilaita.

Fysioterapeutti toimii osana moniammatillista tiimiä ja sitoutuu potilaslähtöisen ja kuntouttavan työotteen ylläpitämiseen sekä toimii saumattomasti osaston muun moniammatillisen tiimin kanssa potilaiden tavoitteellisen kuntoutumisen edistämiseksi. Keskeisiä toimintaperiaatteitamme ovat laadukas hoito- ja kuntoutus sekä kotoa-kotiin -periaate. Meillä potilas on pääosassa; hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti, potilaan aktiivista aikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti, kuntoutus jatkuu toipumisen jälkeen mm. etäyhteyksiä hyödyntäen.

Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Espoon sairaalan toimintoihin, tiloihin ja laitteisiin sekä työtehtäviin ja työssä käytettäviin tietojärjestelmiin perehdytetään.

Espoon uusi sairaala on avattu maaliskuussa 2017 Jorvin kampukselle. Uusien tilojen myötä uudistamme toimintamallejamme. Yhden hengen huoneet, viihtyisät yhteistilat, uusi teknologia ja ekologiset ratkaisut tuovat sairaalaympäristön nykyaikaan.

Tehtävän aloitusajankohdasta sovitaan yhdessä tehtävään valitun kanssa.

Espoon sairaala on savuton työpaikka.

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu fysioterapeutti.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä halukkuutta ja valmiutta monialaiseen työskentelyyn.

1.3.2018 astuvan tartuntatautilain §48 mukaan sosiaalihuollon ja terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 2441,07€/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 116h 15min/ 3vko

Lisätietoja tehtävästä
Osastonhoitaja Eija Salomaa
0468773114