(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti-hieroja Järvenpäähän
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Haemme nyt asiakkaallemme Järvenpäähän osa-aikaista fysioterapeuttia, jolta onnistuu myös hierominen (koulutetun hierojan tutkinto ei ole aivan välttämätön). Työn aloitus tapahtuu mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Työn ja kohteen kuvaus:

Työkohde on Järvenpään keskustassa erittäin hyvien yhteyksien päässä sijaitseva fysioterapiakeskus. Työ on hierojan ja fysioterapeutin perustyötä. Työnkuvaan kuuluu pääasiassa kaiken ikäisten asiakkaiden fysioterapia ja manuaalinen terapia. Työ koostuu neuvonnasta, hieronnasta ja manuaalikuntoutuksesta koskien mm. tuki- ja liikuntaelimiä.

Työpäiviä on viikossa 2-3 ja työtunteja kertyy noin 10-15 per viikko (työaika 4-5h per päivä). Työajoista voidaan myös neuvotella hakijan toiveen mukaan.

Hakijalta toivomme:

Hakijalla tulisi olla fysioterapeutin tutkinto ja osaamista hieronnasta (koulutus plussaa). Et kuitenkaan tarvitse erikoisosaamista tai pitkää kokemusta, hyvä perusosaaminen fysioterapiasta ja hieronnasta riittää.

MediPower tarjoaa:

Tämä työ tarjoaa sinulle mukavan osa-aikaisen työn yli 30 vuotta toimineessa korkeatasoisessa fysioterapiakeskuksessa. Työkavereinasi on alan ammattilaisia ja saat perehdytyksen työhösi. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen tuntipalkkauksen ja voitkin esittää hakemuksessasi palkkatoiveesi! Lisäksi me MediPowerin tiimi olemme tavoitettavissasi jokaisena päivänä koko työsuhteesi ajan!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän meille hakemuksen tai laitathan meille viestiä mahdollisimman pian! Voit ottaa yhteyden myös WhatsAppissa 044 716 4779. Voit kertoa viestissäsi tai hakemuksessasi itsestäsi, koulutuksestasi, aiemmasta työkokemuksestasi sekä toiveistasi. Täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi