Fysioterapeutti Fressi Lahti
Fysioline Fressi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2021

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 40 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 40 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Tampereella, Ylöjärvellä, Seinäjoella, Kuopiossa, Siilinjärvellä, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Joensuussa, Loviisassa, Kangasalla, Turussa ja Nokialla.

Haemme nyt Lahden Fressille FYSIOTERAPEUTTIA

Fressillä fysioterapia on kuntouttavan työn lisäksi vahvasti ennaltaehkäisevää toimintaa. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme harjoittelemaan heille sopivalla tavalla vaivoista ja vammoista huolimatta, niitä kuntouttaen tai niitä ennaltaehkäisten.

Fysioterapia-asiakkaitamme löytyy laidasta laitaan, mutta tyypillinen asiakkaamme on tule -asiakas tai henkilö, jolla on jokin vanha tai uusi vamma, joka haittaa liikkumista. Asiakkaat voivat tulla meille myös lääkärin lähetteellä ja maksusitoumuksella.

Etsimämme fysioterapeutti on ulospäinsuuntautunut ja asiakaslähtöinen persoona, joka nauttii saadessaan olla ihmisten parissa. Työn menestyksekäs toteuttaminen vaatii yrittäjähenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Katsomme eduksesi myös Personal Trainerin koulutuksen ja valmiuden ottaa myös Personal Training-asiakkaita.

Nautit itsekin aktiivisesta elämäntavasta ja haluat innostaa myös muita ihmisiä liikunnan pariin. Osaat soveltaa fysioterapeuttista harjoittelua kuntosalille ja kuntoutat muutenkin asiakkaita enemmän aktiivisesti tekemällä kuin hoitohuoneessa hoitamalla.

Edellytämme fysioterapeutilta:
- vähintään perustason alan koulutusta (AMK)
- sitoutumista henkilökohtaisiin ja tiimin yhteisiin tavoitteisiin
- sitoutumista yrityksemme toimintaan ja brändiin

Tarjoamme sinulle:
- liikunnallisen työympäristön
- ison määrän asiakkaita, joista rakentaa omaa asiakaskuntaa
- mahtavat työkaverit ja yrityksen tuen työn toteuttamiseen
- hyvät työtilat ja välineet
- uusimpia laitteita ja välineitä harjoittelun tueksi

Uskomme, että fysioterapeuttinen harjoittelu kuntosalilla, auttaa ihmisiä edistämään toimintakykyään ja sitä kautta parantamaan elämänlaatuaan. Haluamme mahdollistaa liikkumisen ilon kaikille ja siksi ammattilaisemme ovat tärkeitä!

Katso lisää fysioterapeutin työstä Fressillä:
https://youtu.be/QEkvuFXTaLs

Lähde hakuun mukaan jättämällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi 15.12.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon rekrytointikonsultti Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot