(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti, Espoon sairaala
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Haemme joukkoomme innostunutta kuntoutuksen osaajaa fysioterapeutin vakituiseen työsuhteeseen Espoon sairaalaan.

Haavanhoito- ja psykogeriatrisella osastolla on 45 potilaspaikkaa, jotka sijoittuvat 15 potilaan pienryhmiin. Yhdessä pienryhmässä hoidetaan psykogeriatrisia potilaita ja kahdessa pienryhmässä haavanhoito- sekä yleisgeriatrisia potilaita.

Fysioterapeutin työtehtäviin kuuluu muun muassa fyysisen toimintakyvyn arviointi, yksilöllisten tavoitteiden asettaminen sekä kuntoutussuunnitelman tekeminen, lisäksi yksilö- ja ryhmäterapian suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä fysioterapian ja potilaan fyysisen toimintakyvyn asiantuntijana toimiminen moniammatillisessa tiimissä. Työnkuvaan sisältyy fysioterapiatyön suunnittelu, toteuttaminen, arviointi ja kehittäminen sekä apuvälinejärjestelyt. Lisäksi fysioterapeutti toimii kuntouttavan hoitotyön tukena sekä ohjaa ja neuvoo henkilökuntaa. Lisäksi tehtäviin kuuluu kuntoutuksen osalta sujuvan hoitoketjun varmistaminen ja potilaan jatkokuntoutuksen järjestäminen.

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, osasto 1

Työaika: 114 h 45min / 3 viikkoa

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu fysioterapeutti

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä 55§:n mukaista terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista. Lisäksi edellytetään organisointikykyä, kokonaistilanteiden hahmottamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme aiempaa kokemusta ikäihmisten kuntoutuksesta.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.
Työyhteisössä noudatetaan seuraavia pelisäänntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot