Fysioterapeutti, Espoon avofysioterapia
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Haemme aktiivista fysioterapeuttia asiantuntijoidemme joukkoon.
Fysioterapeuttina pääset tarjoamaan laadukkaita perusterveydenhuollon palveluita kaikenikäisille espoolaisille terveyden ja toimintakyvyn edistämiseksi. Fysioterapia on yksilö- ja ryhmämuotoista toimintaa, jonka tavoitteena on liikunta- ja toimintakyvyn parantuminen näyttöön perustuvan fysioterapian keinoin. Oikea-aikaisella fysioterapialla tuemme ennen kaikkea asiakkaan omia voimavaroja ja itsehoidon eri mahdollisuuksia. Avofysioterapia toimii neljässä toimipisteessä Leppävaaran, Tapiolan ja Espoonlahden terveysasemilla sekä Keski-Espoon uimahallilla. Avofysioterapiassa työskentelee 38 henkilöä. Avofysioterapia kuuluu avokuntoutuspalveluihin, joka vastaa espoolaisten avoterveydenhuollon kuntoutuspalveluista, vaativan kuntoutuksen suunnittelusta ja kehitysvammaisten kuntoutuksesta.

Työpaikan nimi: Espoon avofysioterapia, Pihatörmä 1c, 02240

Työaika: 38h15min/vko

Sopimusala:
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Laillistettu fysioterapeutti

Tehtävässä edellytetään:
Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Joustavuutta sekä valmiutta työskennellä kaikissa toimipisteissämme.

Arvostamme työkokemusta perusterveydenhuollon fysioterapiasta sekä kiinnostusta laaja ja monipuoliseen asiakaskuntaan. Pidämme myös arvossa hyvää kielitaitoa sekä innovatiivista työskentelyotetta ja kehittämismyönteisyyttä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot