(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti, Erityisasuminen, vuosilomasijaisuus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Erityisasuminen

Simontie 5, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 03.06.2019 tai sopimuksen mukaan - 08.09.2019


Etsimme erityisasumisen kuntoutusyksikköömme määräaikaista fysioterapeuttia sijaisuuteen. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä tehdä tiimityötä. Suunnittelet ja toteutat yksilöllisesti ikääntyneiden toimintakykyä ylläpitävää toimintaa yhteistyössä asukkaiden, läheisten sekä hoitotyön ammattilaisten kanssa. Työsi toteutuu pääsääntöisesti yksiköissä asukkaiden arjen toiminnoissa yhteistyössä muun hoitohenkilöstön kanssa.

Tehtävänäsi on pitää viikoittaiset kuntoutuskokoukset yksiköissä ja osallistua tarvittaessa hoitoneuvotteluihin. Seuraamme työn ja toimintamme vaikuttavuutta ja toimintasi tulee pohjautua näyttöön perustuvaan kuntoutustoimintaan. Käytössäsi on RAI-järjestelmä ja muut kuntoutusmittarit. Arvostamme kykyä hallita muuttuvia tilanteita ja vaihtuvaa asukaskuntaa. Tarvitset hyvää stressin- ja paineensietokykyä, joustavuutta, huumorintajua ja positiivista otetta ikääntyneiden kanssa tehtävään työhön. Me tarjoamme sinulle iloisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön!

Käy tutustumassa fysioterapeutin tyypilliseen työpäivään kuntoutus- ja arviointiyksikössämme: http://naururyppyja.blogspot.com/2018/08/toimintaterapeutin-ja-fysioterapeutin.html 

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.  

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Löydät meidät sosiaalisesta mediasta:

• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
• Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
• Instragramissa @vanhustenvantaa
• Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/

Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Fysioterapeutti (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus), myös alan opiskelijat huomioidaan.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2574,91 euroa /kk. Opintojen ollessa kesken palkka määräytyy osaamistason ja opintojen valmiusasteen perusteella.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, yleistyöaika


Yhteystiedot:

Asumispalvelujen esimies, Lassus Nina
P. 0503124827
nina.lassus@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.