(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti, Akuutti geriatrinen yksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan sairaala, Akuutti geriatrinen yksikkö

Sairaalakatu 1 E, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 18.11.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Etsimme reippaaseen moniammatilliseen joukkoomme geriatrisesta akuuttihoitotyöstä kiinnostunutta fysioterapeuttia työskentelemään kanssamme.  

Akuutti geriatrinen yksikkö toimii Peijaksen sairaalassa yhdessä kotisairaalan kanssa. Hoidamme yli 55- vuotiaita vantaalaisia, joilla on perusterveydenhuollon keinoin hoidettava akuutti sairaus. Potilaat tulevat meille Peijaksen päivystyksen kautta ympäri vuorokauden. Pyrimme mahdollisimman nopeaan kotiutumiseen ja toimime  yhteistyössä muiden potilaan hoitoon ja kuntoutukseen osallistuvien toimijoiden kanssa. 

Akuutti geriatrisessa yksikössä on yhteensä 48 potilaspaikkaa. Yksikössä työskentelee viisi fysioterapeuttia, toimintaterapeutti ja sosiaalihoitaja. Arvostamme avoimuutta ja kollegialisuutta työyhteisössämme. Työn luonne vaatii paineensietokykyä jatkuvasti muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme työntekijöillemme moniammatillisen tiimin vahvan tuen sekä alussa tarvittavan yksilöllisen perehdytyksen. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta, mikä mahdollistaa laadukkaan toiminnan, jolla edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja potilaiden ja työyhteisön parhaaksi.  

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä toimii kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.

Tervetuloa töihin Vantaan sairaalaan akuutti geriatriseen yksikköön!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Fysioterapeutti (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2574,91 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Osastonhoitaja, Stenman Katariina
P. 0503181568
katariina.e.stenman@vantaa.fi

Apulaisosastonhoitaja, Järvinen Laura
P. 040 1830728

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.