(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutti, Akuutti arviointi-ja kotikuntoutusyksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Akuutti arviointi-ja kotikuntoutusyksikköön

Kielotie 11 D (3krs.), 01300 VANTAA

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.02.2020 - 


Oletko sinä etsimämme innovatiivinen fysioterapeutti kotikuntoutukseen Vantaalle? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän asiakkaiden kotona Vantaalla. 

Tehtävä edellyttää asiantuntemusta ikääntyvien henkilöiden toimintakyvyn ylläpitämistä kotiympäristössä sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja tehdä monialaista verkostotyötä. Kotikuntoutuksen asiakkaat tulevat sairaalakotiutuksina ja moniammatillisen tiimin kautta. Kotikuntoutus tekee tiivistä yhteistyötä kotihoidon alueiden, Vantaan sairaalan ja kuntoutusyksikön kanssa. Työskentelytapa on ohjauksellinen. Kotikuntoutus osallistuu pääkaupunkiseudun Gerometro -kehittämishankkeeseen ja kehitämme etäkuntoutusta asiakkaille ryhmänä sekä yksilöinä.

Odotamme sinulta positiivisuutta, joustavuutta ja hyvää paineensietokykyä. Työ painottuu päivätyöhön. 

Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.  Lisäksi edellytämme vähintään kolmen vuoden fysioterapeutin työkokemusta.

Kotona asumisen tuen tulosyksikön perustehtävänä on tukea asiakkaiden kotona asumista. Hallinnollisesti kotikuntoutus sijoittuu Akuutti arviointi-ja kotikuntoutusyksikköön. Yksikössä kehitetään moniammatillista arviointia ja kotikuntoutusta. Työpiste sijaitsee Tikkurilassa, toiminta-alueena koko Vantaa.

Akuutti arviointi ja kotikuntoutusyksikkö koostuu kahdesta tiimistä ja kotihoidon esimiehestä. Akuutti tiimissä on kolme sairaanhoitajaa ja kuusi lähihoitajaa. Kotikuntoutustiimi koostuu neljästä fysioterapeutista ja toimintaterapeutista. Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Fysioterapeutti (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Ajokorttia ja oman auton käyttöä sekä vähintään kolmen vuoden fysioterapeutin työkokemusta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2574,91 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, yleistyöaika


Yhteystiedot:

Kotihoidon esimies
Vilkko Tuija
043-8252155
tuija.vilkko@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Kotihoidon esimies
Jalonen-Tuovila Mia
040-6615325
mia.jalonen-tuovila@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.