(Poistunut julkaisusta)

Fysioterapeutteja Helsinkiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme asiakkaallemme Helsingin kantakaupunkiin fysioterapeuttia kokoaikaiseen työhön kuntoutusyksikköön (aivo- ja selkäydinvammat sekä neurologiset vammat). Mahdollisuus sopimuksen mukaan tehdä myös osa-aikaisesti tai määräaikaisesti. Työ on hyvin valmennuksellista ja työtä tehdään itsenäisesti. Fysioterapeutti toimii valmentajana ja kuntouttajana yksilö- ja ryhmäkuntoutusasiakkaille, jotka ovat kaikenikäisiä. Osa tarvitsee väliaikaista kuntoutusta ja osa on jatkuvan kuntoutuksen tarpeessa.

Hakijalta toivomme fysioterapeutin kokemusta ja koulutusta sekä positiivista palveluasennetta. Tulet toimeen ihmisten kanssa ja haluat työskennellä osallistavasti. Puhut hyvää suomea ja sinulla on voimassa olevat luvat.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn mukavassa työyhteisössä ja vastuullista työtä modernissa ilmapiirissä. Jätä hakemus, koska aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Kerro itsestäsi, koulutuksestasi ja millaista työtä olet aiemmin tehnyt. Lisäksi voit esittää palkkatoivomuksesi ja toiveen aloitusajankohdasta.

Avainsanat: fysioterapeutti, toimintaterapeutti, Helsinki, kokoaikatyö, osa-aikatyö, sijaisuus, määräaikainen, kuntoutus, neurologia