(Poistunut julkaisusta)

Future Talent Trainee, Test engineer
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Oletko kiinnostunut uusimmista teknologioista ja digitalisaation tuomista mahdollisuuksista? Haluatko työskennellä kansainvälisessä IT-alan yrityksessä ja olla mukana muuttamassa maailmaa uusilla innovaatioilla? Lähde mukaan Future Talent trainee-ohjelmaamme!

Haemme nyt vastavalmistunutta - tai kohta valmistuvaa - IT-alan opiskelijaa kehitysprojektien laadunvarmistuksen. Kyseessä on määräaikainen harjoittelijan paikka softatestauksen ammattilaistiimissä, testattavana on Suomen eniten käytetyimpiä finanssi- ja vakuutusliiketoiminnan sovellukset, ja tukenasi on yli 40 testausammattilaisen tiimi Helsingissä.

Näin menestyt kanssamme
Sinulla on jo jonkin verran kokemusta ja teoria-osaamista seuraavilla alueilla:
• Testisuunittelu
• Testauksen suorittaminen
• Virheen kuvaus


Sinulla on hyvä tekninen perusosaaminen:
• Java
• Javascript
• Python


Sinulla on kiinnostus sovelluskehittämiseen ja laadunvarmistamiseen. Olet kommunikoiva tiimipelaaja, joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn. Ymmärrät perusteet ohjelmistokehityksen ketteristä menetelmistä.
Lisäksi arvostamme jos olet:
• Tarkka
• Nopea oppimaan
• Utelias luonne


Kielitaito: suomi ja englanti

Tarjoamme sinulle
• Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän: Pääset heti työsuhteesi alussa haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme. Saat lisää vastuuta ja mahdollisuuden kehittää omaa tehtävänkuvaasi sitä mukaa kun osaamisesi karttuu.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Projektien kautta pääset oppimaan uutta ja hyödyntämään opintojen kautta jo hankittua osaamistasi käytännössä. Harjoittelujakson päätyttyä sinulla on mahdollisuus vakinaistua ja/tai jatkaa työskentelyä esimerkiksi osa-aikaisena opintojesi ohessa. Tarjoamme loistavat uramahdollisuudet ja monenlaisia urapolkuja.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Tukenasi ovat kokeneet ammattilaiset, jotka opastavat sinua koko harjoittelun ajan. Panostamme yrityksemme kulttuuriin ja työilmapiiriin. Meillä CGI:llä kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jokaisen osaamista arvostetaan. Harjoittelusi alusta alkaen sinulla on tiimissäsi buddy, joka perehdyttää sinut työtehtäviisi ja on tukenasi koko harjoittelujakson ajan. Oman tiimisi ohella meillä nuoret osaajat pääsevät verkostoitumaan ja tutustumaan toisiinsa Young Excellence Society:n (YES) kautta.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä. mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit. Tarjoamme työntekijöillemme uramahdollisuuksia sekä paikallisesti Suomessa että ympäri maailmaa.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja trainee-ohjelmasta löydät urasivuiltamme osoitteesta: https://www.cgi.fi/fi/ura/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta viimeistään 31.03.2021 "I'm Interested".
Käymme hakemuksia läpi jo ennen viimeistä hakupäivää ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä.