Future Talent Trainee, Security Admininstrator
CGI Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021

Oletko kiinnostunut uusimmista teknologioista ja digitalisaation tuomista mahdollisuuksista? Haluatko työskennellä kansainvälisessä IT-alan yrityksessä ja olla mukana muuttamassa maailmaa uusilla innovaatioilla? Lähde mukaan Future Talent trainee-ohjelmaamme!

Haemme nyt korkeakouluopintojen loppuvaiheessa olevia opiskelijoita ja vastavalmistuneita CGI:n Future Talent trainee-ohjelmaan. Future Talent -harjoittelu tarjoaa sinulle loistavan startin urallesi ja mahdollisuuden työllistyä harjoittelun jälkeen meille vakituiseksi työntekijäksi!


Näin menestyt kanssamme

Toimit CGI:n tietoturvan valvontakeskuksen teknisenä asiantuntijana ja järjestelmien ylläpitäjänä tietoturvapalveluiden asiakastoimituksissa. Sinulla on kiinnostusta erilaisiin tietoturvaan ja IT-palveluihin liittyviin teknisiin toteutuksiin ja järjestelmien ylläpitoon.

Ihanteellisesti sinulla on osaamista ja kokemusta erityisesti tietoturvapalveluista teknisenä asiantuntijana, SIEM-järjestelmistä sekä pilvipalveluiden tietoturvaratkaisuista. Teknisten ratkaisuiden lisäksi ymmärrät liiketoiminnan tarpeet ja vaikutuksen tietoturvaratkaisujen valintaan. Osaat soveltaa liiketoiminnan tarpeet konkreettisiksi tietoturvaratkaisuiksi. Pystyt kommunikoimaan eri sidosryhmien kanssa. Olet yhteistyökykyinen ja toimit erinomaisesti osana tiimiä.

Odotamme sinulta:

• Osaamista tietoturvateknologioista, skriptaamisesta, automatisoinnista ja erilaisten teknisten järjestelmien ylläpidosta
• projektinhallintaosaamista, kykyä viedä projekteja läpi itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti
• erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
• halua työskennellä asiakasrajapinnassa
• itsenäistä ja systemaattista työskentelyotetta
• halua oppia uutta ja kehittää sekä omia että tiimin toimintatapoja
• hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi, ruotsi katsotaan eduksi
• tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotutkintoa (opinnot voivat olla kesken)

Puhut erinomaista suomea ja kykenet työskentelemään englannin kielellä sujuvasti. Arvostamme jo hankittua kokemusta security-alueelta. Työtehtävän vastaanottaminen edellyttää perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä.


Tarjoamme sinulle

• Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän: Pääset heti työsuhteesi alussa haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme. Saat lisää vastuuta ja mahdollisuuden kehittää omaa tehtävänkuvaasi sitä mukaa kun osaamisesi karttuu.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Projektien kautta pääset oppimaan uutta ja hyödyntämään opintojen kautta jo hankittua osaamistasi käytännössä. Harjoittelujakson päätyttyä sinulla on mahdollisuus vakinaistua ja/tai jatkaa työskentelyä esimerkiksi osa-aikaisena opintojesi ohessa. Tarjoamme loistavat uramahdollisuudet ja monenlaisia urapolkuja.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Tukenasi ovat kokeneet ammattilaiset, jotka opastavat sinua koko harjoittelun ajan. Panostamme yrityksemme kulttuuriin ja työilmapiiriin. Meillä CGI:llä kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jokaisen osaamista arvostetaan. Harjoittelusi alusta alkaen sinulla on tiimissäsi buddy, joka perehdyttää sinut työtehtäviisi ja on tukenasi koko harjoittelujakson ajan. Oman tiimisi ohella meillä nuoret osaajat pääsevät verkostoitumaan ja tutustumaan toisiinsa Young Excellence Society:n (YES) kautta.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä. mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit. Tarjoamme työntekijöillemme uramahdollisuuksia sekä paikallisesti Suomessa että ympäri maailmaa.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja trainee-ohjelmasta löydät urasivuiltamme osoitteesta: https://www.cgi.fi/fi/ura/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta viimeistään 31.3.2021 "I'm Interested".

Käymme hakemuksia läpi jo ennen viimeistä hakupäivää ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1421229
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki