Future Talent Trainee, Microsoft Dynamics 365 Consultant
CGI Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Future Talent Trainee, Microsoft Dynamics 365 Consultant

Oletko kiinnostunut uusimmista teknologioista ja digitalisaation tuomista mahdollisuuksista? Haluatko työskennellä kansainvälisessä IT-alan yrityksessä ja olla mukana muuttamassa maailmaa uusilla innovaatioilla? Lähde mukaan Future Talent trainee-ohjelmaamme!

Haemme nyt korkeakouluopintojen loppuvaiheessa olevia opiskelijoita ja vastavalmistuneita CGI:n Future Talent trainee-ohjelmaan. Future Talent -harjoittelu tarjoaa sinulle loistavan startin urallesi ja mahdollisuuden työllistyä harjoittelun jälkeen meille vakituiseksi työntekijäksi!

Liiketoimintamme kasvaessa nopeasti etsimme nyt motivoituneita ja innokkaita Microsoft Dynamics 365-konsultteja harjoittelijoiksi tuotekehitystiimeihimme. Microsoft 365 Dynamics Traineena pääset välittömästi mukaan asiakasprojektiin henkilökohtaisen kokeneen mentorin oppiin. Meillä tehtäviisi kuuluvat mm. D365-ratkaisumme konfigurointi, asennus ja testaus asiakasprojekteissa. Kokemuksesi karttuessa työsi muuttuu itsenäisemmäksi, ja toteutuksen lisäksi määrität myös tarvittavia tehtäviä ja toimenpiteitä täyttääksesi asiakastarpeen.

Toimipaikkasi on joko Helsinki, Lappeenranta tai Kuopio. Myös muista sijaintipaikoista voidaan neuvotella. Kerro hakemuksessasi, missä toimipisteessä olet ensisijaisesti kiinnostunut työskentelemään.

Harjoittelujakson kesto on 4-6 kk tehtävästä riippuen ja aloitusajankohta on sovittavissa. Harjoittelu on palkallinen.

Näin menestyt kanssamme

Toivomme sinun olevan opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut osaaja. Asenne ja halu oppia ovat menestymisesi avain. Työntekijänä olet itsenäinen ja proaktiivinen ja nautit tiimityöskentelystä. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Mitä odotamme sinulta?

• Opintojen ja/tai työn kautta hankittua kokemusta tietojärjestelmistä ja ohjelmistokehityksestä
• Microsoft Dynamics 365 –ratkaisuiden tai muun CRM-toteutuksen tuntemusta
• Microsoft Windows –ympäristöjen tuntemusta
• Kokemusta relaatiotietokannoista (esim. SQL Server)
• Ohjelmointikokemus nähdään tehtävässä eduksi

Kerrothan hakemuksessasi mistä edellä kuvatuista teknologioista sinulla on kokemusta. Eikä huolta, vaikka kaikki teknologiat eivät olisi sinulle ennestään tuttuja! Meillä CGI:llä jokaisen asiantuntemusta arvostetaan. Etsimämme henkilö tulee toimimaan erilaisissa tehtävissä riippuen mihin liiketoimintayksikköön työllistyt.

Tarjoamme sinulle

• Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän: Pääset heti työsuhteesi alussa haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme. Saat lisää vastuuta ja mahdollisuuden kehittää omaa tehtävänkuvaasi sitä mukaa kun osaamisesi karttuu.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Projektien kautta pääset oppimaan uutta ja hyödyntämään opintojen kautta jo hankittua osaamistasi käytännössä. Harjoittelujakson päätyttyä sinulla on mahdollisuus vakinaistua ja/tai jatkaa työskentelyä esimerkiksi osa-aikaisena opintojesi ohessa. Tarjoamme loistavat uramahdollisuudet ja monenlaisia urapolkuja.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Tukenasi ovat kokeneet ammattilaiset, jotka opastavat sinua koko harjoittelun ajan. Panostamme yrityksemme kulttuuriin ja työilmapiiriin. Meillä CGI:llä kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jokaisen osaamista arvostetaan. Harjoittelusi alusta alkaen sinulla on tiimissäsi buddy, joka perehdyttää sinut työtehtäviisi ja on tukenasi koko harjoittelujakson ajan.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä. mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit. Tarjoamme työntekijöillemme uramahdollisuuksia sekä paikallisesti Suomessa että ympäri maailmaa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja trainee-ohjelmasta löydät urasivuiltamme osoitteesta: https://www.cgi.fi/fi/ura/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta viimeistään 31.03.2021 "I'm Interested".

Käymme hakemuksia läpi jo ennen viimeistä hakupäivää ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä.
 

Skills

  • SQL
  • MS Dynamics CRM
  • Microsoft Office365
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1421022
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Kuopio, Lappeenranta