Future Talent Trainee, Junior Project Manager
CGI Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021

Future Talent Trainee, Junior Project Manager

Oletko kiinnostunut uusimmista teknologioista ja digitalisaation tuomista mahdollisuuksista? Haluatko työskennellä kansainvälisessä IT-alan yrityksessä ja olla mukana muuttamassa maailmaa uusilla innovaatioilla? Lähde mukaan Future Talent Trainee-ohjelmaamme!

Haemme nyt korkeakouluopintojen loppuvaiheessa olevia opiskelijoita ja vastavalmistuneita CGI:n Future Talent Trainee-ohjelmaan. Future Talent -harjoittelu tarjoaa sinulle loistavan startin urallesi ja mahdollisuuden työllistyä harjoittelun jälkeen meille vakituiseksi työntekijäksi!

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisävahvistusta ja etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme nyt sosiaalista ja toimeen ryhtyvää junior projektipäällikköä. Työskentelet tehtävässä läheisesti valtionhallinnon asiakkuuksien parissa.

Näin menestyt kanssamme

Toivomme sinun viihtyvän ihmisten parissa ja nauttivan työstä asiakasrajapinnassa. Tehtävässä toimitaan valtionhallinnon mielenkiintoisissa kehityshankkeissa. Vastaat yhdessä tiimin kanssa myynnistä, liiketoiminnan kehittämisestä ja taloudesta. Vastaat omalta osaltasi, että ihmiset voivat hyvin ja että projektit pyörivät odotetusti. Työtä teemme ketterissä tiimeissä pääosin toimittajan tiloissa.

Etsimme henkilöä, jolta löytyy intoa ja halua työskennellä menestyvässä ja kansainvälisessä työyhteisössä. Etsimällämme henkilöllä on osaamista ja/tai suoritettuja kursseja projektien johtamisesta, ja halua kehittyä taitavaksi projektipäälliköksi.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä seuraavaa osaamista:

• Aktiivista, oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työntekoon
• Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
• Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja
• Halua kehittää sekä omia ja tiimin toimintatapoja
• Soveltuva korkeakoulututkinto
• Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tarjoamme sinulle

• Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän: Pääset heti työsuhteesi alussa haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme. Saat lisää vastuuta ja mahdollisuuden kehittää omaa tehtävänkuvaasi sitä mukaa kun osaamisesi karttuu.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Projektien kautta pääset oppimaan uutta ja hyödyntämään opintojen kautta jo hankittua osaamistasi käytännössä. Harjoittelujakson päätyttyä sinulla on mahdollisuus vakinaistua ja/tai jatkaa työskentelyä esimerkiksi osa-aikaisena opintojesi ohessa. Tarjoamme loistavat uramahdollisuudet ja monenlaisia urapolkuja.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Tukenasi ovat kokeneet ammattilaiset, jotka opastavat sinua koko harjoittelun ajan. Panostamme yrityksemme kulttuuriin ja työilmapiiriin. Meillä CGI:llä kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jokaisen osaamista arvostetaan. Harjoittelusi alusta alkaen sinulla on tiimissäsi buddy, joka perehdyttää sinut työtehtäviisi ja on tukenasi koko harjoittelujakson ajan. Oman tiimisi ohella meillä nuoret osaajat pääsevät verkostoitumaan ja tutustumaan toisiinsa Young Excellence Society:n (YES) kautta.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit. Tarjoamme työntekijöillemme uramahdollisuuksia sekä paikallisesti Suomessa että ympäri maailmaa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja Trainee-ohjelmasta löydät urasivuiltamme osoitteesta: https://www.cgi.fi/fi/ura/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 31.3.2021 osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Käymme hakemuksia läpi jo ennen viimeistä hakupäivää ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1421209
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki