(Poistunut julkaisusta)

Future Talent Trainee, Junior Consultant
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Future Talent Trainee, Junior Consultant Trainee

Oletko kiinnostunut uusimmista teknologioista ja digitalisaation tuomista mahdollisuuksista? Haluatko työskennellä kansainvälisessä IT-alan yrityksessä ja olla mukana muuttamassa maailmaa uusilla innovaatioilla? Lähde mukaan Future Talent trainee-ohjelmaamme!

Haemme nyt korkeakouluopintojen loppuvaiheessa olevia opiskelijoita ja vastavalmistuneita CGI:n Future Talent trainee-ohjelmaan. Future Talent -harjoittelu tarjoaa sinulle loistavan startin urallesi ja mahdollisuuden työllistyä harjoittelun jälkeen meille vakituiseksi työntekijäksi!

Näin menestyt kanssamme

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset mielenkiintoiset myynnin tukitehtävät, avustavat tehtävät Pro Economican asiakaspalvelussa/service deskissä sekä myös Pro Economica ja/tai Sonet Premium tuotteen lisämyynnin kautta tapahtuva konsultointi soveltuvin osin. Pro Economica on erityisesti kuntien ja kuntayhtymien sekä seutukuntien taloudenohjausta varten suunniteltu sähköisen liiketoiminnan kokonaisratkaisu.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä omaksua uusia asioita nopeasti. Sinulla on jo mahdollisesti kokemusta talousohjauksesta ja kirjanpidon tehtävistä sekä taloushallinnonprosesseista. Toivomme, että sinulla on innostusta uusia järjestelmiä ja tietotekniikkaa kohtaan.

Olethan opintojesi loppuvaiheessa tai jo valmistunut (esim. KTM tai tuotantotalouden DI tai soveltuvan alemman korkeakoulututkinnon omaava). Tehtävä vaatii suomen- ja englanninkielen hyvää osaamista suullisesti ja kirjallisesti. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
Sijoituspaikkasi voi olla Helsinki tai Tampere.


Tarjoamme sinulle

• Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän: Pääset heti työsuhteesi alussa haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme. Saat lisää vastuuta ja mahdollisuuden kehittää omaa tehtävänkuvaasi sitä mukaa kun osaamisesi karttuu.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Projektien kautta pääset oppimaan uutta ja hyödyntämään opintojen kautta jo hankittua osaamistasi käytännössä. Harjoittelujakson päätyttyä sinulla on mahdollisuus vakinaistua ja/tai jatkaa työskentelyä esimerkiksi osa-aikaisena opintojesi ohessa. Tarjoamme loistavat uramahdollisuudet ja monenlaisia urapolkuja.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Tukenasi ovat kokeneet ammattilaiset, jotka opastavat sinua koko harjoittelun ajan. Panostamme yrityksemme kulttuuriin ja työilmapiiriin. Meillä CGI:llä kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jokaisen osaamista arvostetaan. Harjoittelusi alusta alkaen sinulla on tiimissäsi buddy, joka perehdyttää sinut työtehtäviisi ja on tukenasi koko harjoittelujakson ajan.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä. mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit. Tarjoamme työntekijöillemme uramahdollisuuksia sekä paikallisesti Suomessa että ympäri maailmaa.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja trainee-ohjelmasta löydät urasivuiltamme osoitteesta: https://www.cgi.fi/fi/ura/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta viimeistään 31.3.2021 "I'm Interested".
Käymme hakemuksia läpi jo ennen viimeistä hakupäivää ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä.

 

Skills

  • Financial Management
  • English
  • Finnish
  • Financial Accounting