Future Talent Trainee, Developer
CGI Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Future Talent Trainee, Developer

Oletko kiinnostunut uusimmista teknologioista ja digitalisaation tuomista mahdollisuuksista? Haluatko työskennellä kansainvälisessä IT-alan yrityksessä ja olla mukana muuttamassa maailmaa uusilla innovaatioilla? Lähde mukaan Future Talent trainee-ohjelmaamme!

Haemme nyt korkeakouluopintojen loppuvaiheessa olevia opiskelijoita ja vastavalmistuneita CGI:n Future Talent trainee-ohjelmaan. Future Talent -harjoittelu tarjoaa sinulle loistavan startin urallesi ja mahdollisuuden työllistyä harjoittelun jälkeen meille vakituiseksi työntekijäksi!

Developer Traineena tyypilliset tehtäväsi pitävät sisällään asiakasvaatimusten ymmärtämistä ja muuntamista käytännön ratkaisuiksi, uusien ratkaisuiden innovointia, kehittyneiden Front end- ja Back end -ratkaisujen toteuttamista moderneilla teknologioilla. Teemme mm. kehitystyötä pitkälti DevOps-mallilla ja tiimeissä, joiden avulla kehitystyö on asiakkaalle läpinäkyvää ja tehokasta.

Harjoittelupaikkoja on tarjolla useissa eri CGI:n toimipisteissä. Kerrothan hakemuksessasi, missä toimipisteessä olet ensisijaisesti kiinnostunut työskentelemään. Harjoittelujakson kesto on 4-6 kk tehtävästä riippuen ja aloitusajankohta on sovittavissa. Harjoittelu on palkallinen.

Näin menestyt kanssamme

Pärjäät roolissa hyvin, kun omaat työkokemusta ketterästä kehittämisestä pilviympäristöissä ja olet ollut mukana rakentamassa liiketoimintakriittisiä järjestelmiä.
Etsimme tulevaisuuden huippukoodaria, jolle seuraavat termit tuovat pelkästään innostavia positiivisia väreitä ja intohimoista halua lähteä toteuttamaan haastaviakin asioita niiden avulla.

Kokemusta sinulla on jostain seuraavista teknologioista:

- JavaScript
- HTML / CSS - Ohjelmointi
- Node.js
- React.js
- WebDevelopment
- Kotlin
- Terraform
- Kubernetes
- TypeScript
- Angular
- Java
- Python
- C#; .NET Core
- Power BI-, Qliksense-, Tableau-, MS SAS- tai IBM ETL -työkalut
- Pilviteknologiat, esim. IaaS & PaaS työkuormien hallinta- ja suunnittelutehtävät


Tarjoamme sinulle

• Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän: Pääset heti työsuhteesi alussa haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme. Saat lisää vastuuta ja mahdollisuuden kehittää omaa tehtävänkuvaasi sitä mukaa kun osaamisesi karttuu.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Projektien kautta pääset oppimaan uutta ja hyödyntämään opintojen kautta jo hankittua osaamistasi käytännössä. Harjoittelujakson päätyttyä sinulla on mahdollisuus vakinaistua ja/tai jatkaa työskentelyä esimerkiksi osa-aikaisena opintojesi ohessa. Tarjoamme loistavat uramahdollisuudet ja monenlaisia urapolkuja.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Tukenasi ovat kokeneet ammattilaiset, jotka opastavat sinua koko harjoittelun ajan. Panostamme yrityksemme kulttuuriin ja työilmapiiriin. Meillä CGI:llä kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jokaisen osaamista arvostetaan. Harjoittelusi alusta alkaen sinulla on tiimissäsi buddy, joka perehdyttää sinut työtehtäviisi ja on tukenasi koko harjoittelujakson ajan.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä. mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit. Tarjoamme työntekijöillemme uramahdollisuuksia sekä paikallisesti Suomessa että ympäri maailmaa.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja trainee-ohjelmasta löydät urasivuiltamme osoitteesta: https://www.cgi.fi/fi/ura/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta viimeistään 31.03.2021 "I'm Interested".

Käymme hakemuksia läpi jo ennen viimeistä hakupäivää ja täytämme position heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1421713
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Helsinki, Joensuu, Kuopio, Lappeenranta, Oulu, Turku, Lahti