Future Talent Trainee, Cloud Developer
CGI Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Future Talent Trainee, Cloud Developer

Oletko kiinnostunut uusimmista pilvipalveluista, teknologioista ja digitalisaation tuomista mahdollisuuksista? Haluatko työskennellä kansainvälisessä IT-alan yrityksessä ja olla mukana muuttamassa maailmaa uusilla innovaatioilla? Lähde mukaan Future Talent trainee-ohjelmaamme!

Haemme nyt korkeakouluopintojen loppuvaiheessa olevia opiskelijoita ja vastavalmistuneita CGI:n Future Talent trainee-ohjelmaan. Future Talent -harjoittelu tarjoaa sinulle loistavan startin urallesi ja mahdollisuuden työllistyä harjoittelun jälkeen meille vakituiseksi työntekijäksi!

Etsimme nyt useita Cloud Developer harjoittelijoita toimimaan teknisenä asiantuntijana ja ylläpitäjinä asiakastoimituksissa eri liiketoimintayksiköissämme. Cloud Developer Traineena tyypilliset tehtäväsi pitävät sisällään asiakasvaatimusten ymmärtämistä ja muuntamista käytännön ratkaisuiksi, uusien ratkaisuiden innovointia, kehittyneiden Front end- ja Back end -ratkaisujen toteuttamista moderneilla teknologioilla ja pilvialustoilla. Teemme mm. kehitystyötä DevOps-mallilla ja tiimeissä, joiden avulla kehitystyö on asiakkaalle läpinäkyvää ja tehokasta.

Toimipaikkasi on joko Helsinki tai Lahti. Kerrothan hakemuksessasi missä toimipisteessä olet ensisijaisesti kiinnostunut työskentelemään.

Harjoittelujakson kesto on 4-6 kk tehtävästä riippuen ja aloitusajankohta on sovittavissa. Harjoittelu on palkallinen. Työskentelyä voi jatkaa harjoittelujakson jälkeen opintojen ohessa samalla tutkinto loppuun saattaen ja jatkaa tiimissä valmistumisen jälkeen.

Näin menestyt kanssamme

Pärjäät roolissa hyvin, kun omaat työkokemusta ketterästä kehittämisestä pilviympäristöissä ja olet ollut mukana rakentamassa liiketoimintakriittisiä järjestelmiä.

Etsimme tulevaisuuden huippukoodaria, jolle seuraavat termit tuovat pelkästään innostavia positiivisia väreitä ja intohimoista halua lähteä toteuttamaan haastaviakin asioita niiden avulla. Puhut erinomaista suomea ja kykenet työskentelemään sujuvasti myös englannin kielellä. Työtehtävän vastaanottaminen edellyttää perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä.


Kokemusta sinulla on jostain seuraavista teknologioista:

- Iaas ja Paas ympäristöt
- Konttipalvelut (Containers)
- Azure, AWS ja Google Cloud Platform
- JavaScript
- HTML/CSS -ohjelmointi
Node.js
- React
- WebDevelopment
- Kotlin
- Terraform
- Kubernetes
- TypeScript
- Angular
- Java
- Python
- C#; .NET Core

Kerrothan hakemuksessasi mistä edellä kuvatuista teknologioista sinulla on kokemusta. Eikä huolta, vaikka kaikki teknologiat eivät olisi sinulle ennestään tuttuja! Meillä CGI:llä jokaisen asiantuntemusta arvostetaan. Etsimämme henkilö tulee toimimaan erilaisissa tehtävissä riippuen mihin liiketoimintayksikköön työllistyt.


Tarjoamme sinulle

•  Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän: Pääset heti työsuhteesi alussa haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme. Saat lisää vastuuta ja mahdollisuuden kehittää omaa tehtävänkuvaasi sitä mukaa kun osaamisesi karttuu.
•  Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Projektien kautta pääset oppimaan uutta ja hyödyntämään opintojen kautta jo hankittua osaamistasi käytännössä. Harjoittelujakson päätyttyä sinulla on mahdollisuus vakinaistua ja/tai jatkaa työskentelyä esimerkiksi osa-aikaisena opintojesi ohessa. Tarjoamme loistavat uramahdollisuudet ja monenlaisia urapolkuja. Yhdessä sitoudumme siihen, että saat tutkintosi valmiiksi.
•  Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Tukenasi ovat kokeneet ammattilaiset, jotka opastavat sinua koko harjoittelun ajan. Panostamme yrityksemme kulttuuriin ja työilmapiiriin. Meillä CGI:llä kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jokaisen osaamista arvostetaan. Harjoittelusi alusta alkaen sinulla on tiimissäsi buddy, joka perehdyttää sinut työtehtäviisi ja on tukenasi koko harjoittelujakson ajan.
•  Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä. mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit. Tarjoamme työntekijöillemme uramahdollisuuksia sekä paikallisesti Suomessa että ympäri maailmaa.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja trainee-ohjelmasta löydät urasivuiltamme osoitteesta: https://www.cgi.fi/fi/ura/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested" viimeistään 31.3.2021
Käymme hakemuksia läpi jo ennen viimeistä hakupäivää ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1422602
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Lahti