Future Talent Trainee, Application Specialist
CGI Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021

Future Talent Trainee, Application Specialist

Oletko kiinnostunut uusimmista teknologioista ja digitalisaation tuomista mahdollisuuksista? Haluatko työskennellä kansainvälisessä IT-alan yrityksessä ja olla mukana muuttamassa maailmaa uusilla innovaatioilla? Lähde mukaan Future Talent trainee-ohjelmaamme!

Haemme nyt korkeakouluopintojen loppuvaiheessa olevia opiskelijoita ja vastavalmistuneita CGI:n Future Talent trainee-ohjelmaan. Future Talent -harjoittelu tarjoaa sinulle loistavan startin urallesi ja mahdollisuuden työllistyä harjoittelun jälkeen meille vakituiseksi työntekijäksi!

Application Specialist Traineena vastuullasi voi olla muun muassa erilaiset IT-alan asiakaspalvelutehtävät kuten tekninen sovellustuki, käyttöönotot ja neuvonta. Lisäksi työnkuvasi voi pitää sisällään määrittelyä, suunnittelua, asennusta, sovelluspäivityksiä ja testausta.

Harjoittelupaikkoja on tarjolla Helsingin, Turun, Riihimäen, Lappeenrannan ja Oulun toimipisteissä. Kerro hakemuksessasi, missä toimipisteessä olet ensisijaisesti kiinnostunut työskentelemään. Harjoittelujakson kesto on 4-6 kk tehtävästä riippuen ja aloitusajankohta on sovittavissa. Harjoittelu on palkallinen.

Näin menestyt kanssamme

Toivomme sinun olevan loppuvaiheen opiskelija tai vastavalmistunut osaaja. Työkaverina olet yhteistyökykyinen ja positiivinen tiimipelaaja. Sinulla on aitoa kiinnostusta IT-alaa sekä asiakaskonsultointia kohtaan, ja työntekijänä olet reipas ja asiakaspalveluhenkinen. Haastavien ongelmien ratkominen motivoi sinua ja sinulta löytyykin luontaista ja itseohjautuvaa halua ottaa asioista selvää ja kehittää omaa osaamistasi. Työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Application Specialist –Traineena olet kiinnostunut ja sinulla on jo mahdollisesti hieman kokemusta seuraavien asioiden parista:

• Tietotekniikan hallitseminen, jotta pystyt ohjeistamaan järjestelmän käyttäjää ja ratkaisemaan järjestelmän käyttöön liittyviä ongelmatilanteita
• Windows työasema / server osaamista
• Office –sovellusten osaamista
• Asiakaspalveluhenkinen ja kiinnostus asiakasrajapinnassa työskentelyyn
• Ratkaisukeskeinen ajattelutapa
• Kykenee hankkimaan tietoa ja tarvittavia kontakteja itsenäisesti
• Kyky työskennellä moniosaajatiimissä sekä yhteistyössä eri tiimien kanssa
• Paineensietokyky nopeasti muuttuvissa tilanteissa
• Hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisukyky
• Mahdollisesti sinulla on tuntemusta jostain seuraavista: SaaS, Docker, Cloud, Azure, MSSQL, SolidDB, Oracle, TLS/SSL, Security

Kerrothan hakemuksessasi mistä edellä kuvatuista teknologioista sinulla on kokemusta. Eikä huolta, vaikka kaikki teknologiat eivät olisi sinulle ennestään tuttuja! Meillä CGI:llä jokaisen asiantuntemusta arvostetaan. Etsimämme henkilö tulee toimimaan erilaisissa tehtävissä riippuen mihin liiketoimintayksikköön työllistyt.

Tarjoamme sinulle

• Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän: Pääset heti työsuhteesi alussa haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme. Saat lisää vastuuta ja mahdollisuuden kehittää omaa tehtävänkuvaasi sitä mukaa kun osaamisesi karttuu.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Projektien kautta pääset oppimaan uutta ja hyödyntämään opintojen kautta jo hankittua osaamistasi käytännössä. Harjoittelujakson päätyttyä sinulla on mahdollisuus vakinaistua ja/tai jatkaa työskentelyä esimerkiksi osa-aikaisena opintojesi ohessa. Tarjoamme loistavat uramahdollisuudet ja monenlaisia urapolkuja.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Tukenasi ovat kokeneet ammattilaiset, jotka opastavat sinua koko harjoittelun ajan. Panostamme yrityksemme kulttuuriin ja työilmapiiriin. Meillä CGI:llä kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jokaisen osaamista arvostetaan. Harjoittelusi alusta alkaen sinulla on tiimissäsi buddy, joka perehdyttää sinut työtehtäviisi ja on tukenasi koko harjoittelujakson ajan.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä. mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit. Tarjoamme työntekijöillemme uramahdollisuuksia sekä paikallisesti Suomessa että ympäri maailmaa.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja trainee-ohjelmasta löydät urasivuiltamme osoitteesta: https://www.cgi.fi/fi/ura/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta viimeistään 31.03.2021 "I'm Interested".
Käymme hakemuksia läpi jo ennen viimeistä hakupäivää ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1421220
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku, Helsinki, Lappeenranta, Oulu, Riihimäki