(Poistunut julkaisusta)

Future Salesforce Admin
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2018

Haluatko löytää uusia tehokkaita ja luovia ratkaisuja vauhdittamaan yritysten myyntiä ja asiakaskokemusta? Kiinnostaisiko sinua tulevaisuuden monipuolinen tekninen rooli, jossa vastuullasi on kokonaisuuden hallinnan lisäksi myös kollegoidesi tiedon ja osaamisen ajantasaisuuden varmistaminen ja tukeminen?

Mikäli vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä – tässä on sinulle mahtava ponnahduslauta maailmanlaajuiseen Salesforce-ekosysteemiin, jossa ammatilliselle kehittymisellesi ei aseteta rajoitteita.

Salesforce on maailman johtava pilvipalveluna tarjottava CRM-järjestelmä. Anna uteliaisuudellesi mahdollisuus, ja hae mukaan Salesforce Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jonka kautta pääset osaksi Salesforcen jatkuvasti kasvavaa ekosysteemiä. Mukana kouluttamassa ja rekrytoimassa uusia Salesforce-osaajia ovat mm. Accenture, Avaus Marketing Innovations, Fluido, Happy or Not, Idea Development ID, Metso, Sofigate ja Tieto. Lue tarkemmin rekrytoivista yrityksistä ja heidän tarpeistaan verkkosivuiltamme!

Haluatko sinä kehittyä Salesforce Admin -rooliin?

Salesforce-koulutus tähtää erittäin arvostetun Administration-sertifikaatin suorittamiseen. Sertifikaatin avulla saat erinomaiset eväät toimia Salesforce Admin -roolissa, jonka turvin osaat ratkoa moninaisia teknisiä ongelmia Salesforce-ympäristössä, kouluttaa sekä tukea yrityksen muita Salesforce-käyttäjiä.

Admin-roolissa työskentelevältä henkilöltä edellytämme:

 • Halua oppia uusia teknisiä ratkaisuja ja keinoja tukea yrityksen menestystä sekä loistavaa asiakaskokemusta. Työssäsi varmistat, että yrityksen Salesforce-käyttäjillä on tiedossaan uusimmat ja ajankohtaisimmat tiedot ja välineet Salesforce-ympäristössä työskentelyyn.
 • Hyvän englannin kielen taidon lisäksi teknistä tai kaupallista taustaa opintojen tai työkokemuksen pohjalta (esim. tradenomi, KTM, insinööri).
 • Kokemus projektityöskentelystä eri sidosryhmien kanssa sekä asioiden käytäntöön saattamisesta nähdään isona etuna.

Työurasi paras investointi:

 • Pääset kehittämään osaamistasi laadukkaan koulutuksen ja käytännön työskentelyn kautta 6 kk rekrytoivassa koulutusohjelmassa (5.11.2018 – 8.5.2019).
 • Pääset työskentelemään käytännön työtehtävissä Suomen eturivin yrityksissä, joissa osaamistasi arvostetaan.
 • Saat reilun 20 päivän kattavan Salesforce Customer Success -asiantuntijakoulutuksen sekä sitä tukevan laajan Salesforcen Trailhead e-learning tarjonnan osaamisesi kehittämiseksi. Salesforce Academy osallistujat ovat olleet erittäin tyytyväisiä koulutukseen ja antaneet arvosanaksi 4,4/5.
 • Mahdollisuus suorittaa arvostettu Salesforce Administration -sertifikaatti.
 • Sinulla on hieno mahdollisuus rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen ohjelman jälkeen: Aiemmista koulutusohjelmista valmistuneista 83% sai työpaikan heti koulutuksen päätyttyä.
 • Saat loistavat eväät verkostoitumiseen Salesforce Academy alumnien sekä muiden Salesforcen verkostojen kanssa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Hae heti!

Voit hakea Salesforce Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja asiakkuutesi TE-palveluissa on voimassa. Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana, joten hae heti tai viimeistään 14.10.2018!

Hakeminen Salesforce Academyyn edellyttää kahden hakemuksen jättämistä seuraavan ohjeistuksen mukaisesti:

 1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: www.te-palvelut.fi/koulutushaku (Löydät koulutuksen koulutusnumerolla 681459). Tämä on koulutuksen virallinen hakemus ja edellyttää täten huolellista täyttöä. Muista tuoda koulutuksen ja työkokemuksen ohella esiin myös motivaatiosi. Esivalinta tehdään tämän hakemuksen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti ja anna motivaatiosi näkyä.
 2. Täytä sen jälkeen työkokemuksesi, osaamisesi ja liitä oma CV:si Sarasen järjestelmään. Tämä profiili on käyntikorttisi rekrytoiviin yrityksiin.

Täytäthän molemmat hakemukset erityisen huolella, sillä kutsumme näiden hakemusten perusteella sinut Salesforce Academy -infotilaisuuteen, joka on haastattelukierroksista ensimmäinen.

Lisätiedot:

Nettisivuiltamme https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/salesforce-academy/ sekä Kaisa Oikariselta, kaisa.oikarinen@saranen.fi, 050 462 2200. Parhaiten tavoitat Kaisan sähköpostitse, tai puhelimitse tiistaisin klo 13-15 ja keskiviikkoisin klo 10-13.

Salesforce, CRM, admin, administration