Future CRM Business Consultant (tech oriented)
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Onko sinulla ennakkoluuloton asenne uusia teknologioita kohtaan ja halua oppia uutta? Haluatko löytää uusia tehokkaita ratkaisuja vauhdittamaan yritysten myyntiä ja asiakaskokemusta? Löytyykö sinusta uteliaisuutta kehittyä maailman johtavan CRM-järjestelmän eturivin tekijäksi?  

Mikäli vastasit edelliseen kysymykseen kyllä – tässä on sinulle mahtava ponnahduslauta maailmanlaajuiseen Salesforce-ekosysteemiin, jossa ammatilliselle kehittymisellesi ei aseteta rajoitteita. 

Salesforce on maailman johtava pilvipalveluna tarjottava CRM-alusta. Anna uteliaisuudellesi mahdollisuus ja hae mukaan Salesforce Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jonka kautta pääset osaksi Salesforcen jatkuvasti kasvavaa ekosysteemiä. Mukana kouluttamassa ja rekrytoimassa uusia Salesforce-osaajia ovat mm. Fluido, DigipartnerIT, Ferratum, Posti, Barona, Advance B2B, SOK, Digitalist Group ja Wärtsilä. Lue tarkemmin rekrytoivista yrityksistä ja heidän tarpeistaan verkkosivuiltamme

 

Oletko sinä tuleva Salesforce konsultti?  

 • Salesforcen business-konsultin rooli voi olla sinulle sopiva urahyppy, jos sinulla on esim. teknistä/kaupallista taustaa koulutuksen (insinööri, it-tradenomi, DI, KTM), työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. 

 • Toimialaymmärrys (esim. valmistava teollisuus, vähittäiskauppa, finanssiala, energiateollisuus), analyyttinen ongelmanratkaisukyky, halu oppia ymmärtämään asiakkaiden liiketoimintaprosesseja ja tekninen orientoituneisuus auttavat sinua kehittymään tähän rooliin.  

 • Aikaisempi kokemus asiakkuudenhallintajärjestelmistä ja projektityöskentelystä antavat sinulle hyvät valmiudet kehittyä uuteen rooliisi. Konsulttina erinomaiset vuorovaikutustaidot ja taito kuunnella asiakasta ovat valttikorttejasi.   

 • Nyt ei haeta valmiita osaajia, vaan uteliaita, sinnikkäitä, ajattelevia, can do -asenteella työstään inspiroituvia tekijöitä, jotka ovat valmiita tekemään urahypyn Salesforcen ekosysteemiin.  

 • Edellytämme hyvää englannin kielen taitoa.  

Työurasi paras investointi:  

 • Pääset kehittämään osaamistasi laadukkaan koulutuksen ja käytännön työskentelyn kautta 6 kk rekrytoivassa koulutusohjelmassa (4.11.2019 – 7.5.2020) 

 • Pääset työskentelemään käytännön työtehtävissä Suomen eturivin yrityksissä, joissa osaamistasi arvostetaan  

 • Saat reilun 20 päivän kattavan Salesforce Customer Success -asiantuntijakoulutuksen sekä sitä tukevan laajan Salesforcen Trailhead e-learning tarjonnan osaamisesi kehittämiseksi: aiemmat Salesforce Academyn osallistujat ovat olleet erittäin tyytyväisiä koulutukseen 4,4/5 

 • Saat mahdollisuuden suorittaa arvostetun Salesforce Administration -sertifikaatin 

 • Sinulla on hieno mahdollisuus rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen ohjelman jälkeen: Viimeisimmästä Salesforce Academy -koulutusohjelmasta valmistuneista 92% sai työpaikan koulutuksen päätyttyä 

 • Saat loistavat eväät verkostoitumiseen Salesforce Academy alumnien sekä muiden Salesforcen verkostojen kanssa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. 

 

HAE HETI! 

Voit hakea Salesforce Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Salesforce Academy on työvoimakoulutusta. Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana, joten hae heti tai viimeistään 14.10.2019! 

Salesforce Academyyn haetaan jättämällä virallinen työhallinnon koulutushakemus sähköisesti TE-palveluiden järjestelmässä osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/687186?searchPhrase=saranen&&&announced=0&sort=1

Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata  www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

 

Pyydämme sinua täyttämään myös Sarasen rekrytointiprofiilin osoitteessa https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=342 . Huomioithan, että Saraselle jätetty rekrytointiprofiili on käyntikorttisi rekrytoiviin yrityksiin. 

 

Täytäthän sekä työhallinnon koulutushakemuksen sekä Sarasen rekrytointiprofiilin erityisen huolella, sillä kutsumme näiden hakemusten perusteella sinut Salesforce Academy -ryhmähaastatteluun, joka on haastattelukierroksista ensimmäinen.  

 

Lisätiedot: 

Nettisivuiltamme https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/salesforce-academy/ sekä Pinja Heimalalta, pinja.heimala@saranen.fi040 849 3962. Parhaiten tavoitat Pinjan sähköpostitse tai puhelimitse tiistaisin klo 9-11 ja keskiviikkoisin kello 12-14. 

 

Järjestämme avoimen Salesforce Academy -infotilaisuuden Espoossa 25.9. Lisätietoja infotilaisuudesta ja ohjeet ilmoittautumiseen löydät täältä: https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/salesforce-academy/ 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot