(Poistunut julkaisusta)

Fund controller
eQ Varainhoito Oy, Kiinteistöhallinto

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

eQ:n kiinteistöhallintoryhmään haetaan controlleria. eQ:n kiinteistörahastot ovat saavuttaneet vahvan markkina-aseman ja ovat selvässä kasvussa. eQ:n kiinteistörahastoilla on tällä hetkellä n. 2 miljardin euron kiinteistöomaisuus. Dynaaminen työyhteisö hakee nyt vahvistusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan kiinteistövarainhoidon eturiviin. Päätehtävänä on toimia kiinteistöhallinnon ryhmässä ottaen vastuuta kiinteistörahastojen arvonlaskennasta, taloushallinnosta ja vuokrahallintoon liittyvistä tehtävistä.

Arvostamme rahoitusalan perusteiden ymmärtämistä, kirjanpitotaitoa, kiinteistöalan tuntemusta ja kiinteistöalan järjestelmien hallintaa, esim. Haltia.

Tarkkuus, joustavuus ja luotettavuus ovat tärkeitä ominaisuuksia. Lisäksi odotamme iloista ja positiivista asennetta työhön, paineensietokykyä sekä kykyä sopeutua nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön.

Lisätietopyynnöt sekä hakemukset ja ansioluettelot  pyydämme lähettämään osoitteeseen eQHakemukset@eQ.fi maanantaihin 18.2.2019 mennessä.