(Poistunut julkaisusta)

Functional Specialist tuotehallinta sovellusten pariin Helsinkiin!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019
Etsimme asiakasyritykselle Functional Specialistia työskentelemään product lifecycle application management tiimiin! Olet etsimämme henkilö, jos olet kiinnostunut teknisestä alasta ja haluat päästä kehittämään itseäsi kokeneen tiimin tukemana. Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti muun muassa servereiden, käyttöjärjestelmien sekä tietoturvan kanssa. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Functional Specialistia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet Functional specialistia. Pääsääntöiset työtehtäväsi ovat servereiden ja käyttöjärjestelmän hallinta. Tämän lisäksi tulet työskentelemään käyttöoikeuksien parissa, niin ylläpidon kuin suunnittelunkin osalta. Osana työtä on tietoturvan hallinta, jossa pääsee hyödyntämään ongelmanratkaisutaitojasi käytännön ongelmien parissa. Tehtävä sisältää myös jonkin verran koodin lukemista ja sen muokkaamista. Työskentelet tehtävässä product lifecycle application management tiimissä, joka vastaa tuotehallintaan liittyvistä sovelluksista. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tiimin kokeneempi jäsen tulee olemaan mentorina tehtävään.

Työtehtäviisi kuuluu:
* Servereiden ja käyttöjärjestelmän hallinta
* Käyttäjäoikeuksien ylläpito ja suunnittelu
* Tietoturvan hallinta

Positiossa löytyy kehittymismahdollisuuksia oppimishaluiselle tekijälle. Mahdollisuuksia yrityksestä löytyy paljon mm. projektien ja kehityshankkeiden parista.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tietotekniikan korkeakoulututkinto (AMK/DI). Tämän lisäksi henkilöllä tulee olla jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (esim. IT-tuki, tietojärjestelmän kehitystehtävät) vaikkapa kesätöiden tai osa-aikatyön kautta. Tehtävä on kattavan perehdytyksen jälkeen melko itsenäinen, joten henkilössä tulee olla oma-aloitteinen ote työskentelyyn. Tehtävään vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tietotekniikan korkeakoulututkinto (AMK/DI)
* Aikaisempaa kokemusta tekniikan parista (esim. kesätyö)
* Oma-aloitteinen työskentelyote
* Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta koodaamisesta.

Avainsanat tehtävään:

Java, Windows Script, Windows arkkitehtuuri, oikeuksienhallinta, serverinhallinta, monitorointi, tietoturva

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk

Paikka: Helsinki, Pitäjänmäki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 8.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.