(Poistunut julkaisusta)

Functional Safety Asiantuntija, SGS
SGS Fimko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

SGS:n Saksassa sijaitseva Functional Safety osaamiskeskus tarjoaa toiminnallisen turvallisuuden arviointi- ja sertifiointipalveluja useille teollisuuden aloille puolijohteista prosessiteollisuuteen. Laajennamme toiminnalliseen turvallisuuteen liittyviä palveluitamme Suomessa ja haemme nyt toiminnallisen turvallisuuden asiantuntijaa Helsingin toimipisteeseemme.

FUNCTIONAL SAFETY ASIANTUNTIJA

Keskeisenä tehtävänäsi on työskennellä toiminnallisen turvallisuuden asiantuntijana asiakasprojekteissamme, joissa arvioimme tuotteiden ja järjestelmien vaatimustenmukaisuutta. Tehtäviisi kuuluu myös kouluttaa sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita alan vaatimuksista ja standardeista. Olet asiantuntijana osa koneturvallisuuden tiimiämme ja osallistut myös asiakas- ja sidosryhmätilaisuuksiin. Toimit tiiviissä yhteistyössä SGS Saksan Functional Safety -tiimin kanssa ja osallistut myös palveluiden kehittämiseen.

Sinulla voi olla usean vuoden työkokemus alalta ja kiinnostus toimia asiantuntijaroolissa tai muutama vuosi työkokemusta ja vahva halu kehittyä ja ottaa vastaan uusia haasteita. Avoimia tehtäviä on kaksi, joissa toisessa painottuu erityisesti koneiden toiminnallisen turvallisuuden osaaminen ja toisessa ohjelmoitavien järjestelmien toiminnallisen turvallisuuden osaaminen.

Toivomme Sinulta

  • soveltuvaa teknistä tutkintoa (vähintään AMK)
  • aiempaa työkemusta koneturvallisuuden/toiminnallisen turvallisuuden parista
  • standardien kuten IEC 61508 ja/tai ISO 13849 tuntemusta
  • ymmärrystä elinkaarimallin soveltamisesta käytäntöön
  • pitkäjänteistä, tavoitehakuista toimintaotetta
  • sujuvaa englannin kielen taitoa, saksan kielen taito katsotaan eduksi
  • osaaminen sulautetuista järjestelmistä ja niiden ohjelmistoista katsotaan eduksi

Matkustusvalmius ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä tärkeässä roolissa. Katsomme eduksi myös henkilösertifioinnin osoituksena toiminnallisen turvallisuuden alalta.

Tulet toimimaan tärkeänä osana kansainvälistä tiimiämme ja pääset näköalapaikalta tutustumaan erilaisin asiakasprojekteihimme puolueettoman kolmannen osapuolen roolissa. Tarjoamme sinulle haastavan tehtävän, jossa pääset toimimaan alan asiantuntijana ja myös kehittämään palveluitamme. Asiantunteva tiimi tukee sinua tehtävässäsi ja varmistaa hyvän perehdytyksen. SGS tarjoaa sinulle myös mukavan työyhteisön, viihtyisät ja modernit työtilat Pitäjänmäellä sekä joustavat työajat. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Pääset myös omalta osaltasi vaikuttamaan tehtävän sisältöön.

Lisätietoja SGS:stä työnantajana löydät https://tyopaikat.oikotie.fi/yritys/sgs-fimko-oy/09785385

Lisätietoja palveluistamme löydät osoitteesta www.sgs.fi.

Voit myös olla yhteydessä Barona Engineeringin Lassi Jyrinsaloon (puh. 0407628992), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin kello 14-15.