(Poistunut julkaisusta)

Fullstack-ohjelmistokehittäjä
Telia Inmics-Nebula

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Onko intohimosi seuraavan sukupolven digitalisoidut ratkaisut parhaan asiakaskokemuksen tarjoamiseksi? 

FULLSTACK-OHJELMISTOKEHITTÄJÄ

Haemme uutta jäsentä sisäisen ohjelmistokehityksen tiimiimme Helsinkiin, jossa työskentelee jo toistakymmentä rautaista asiantuntijaa. Pääset painimaan yhden tämän hetken kuumimmista osaamisalueista eli pilviteknologian ja siihen liittyvien palveluiden parissa. Asiakkaamme ovat tunnettuja suomalaisia keskisuuria yrityksiä, ja pääset myös innovoimaan uusia tapoja tuottaa asiakkaalle parempaa palvelukokemaa digitalisaation ja sähköisen asioinnin näkökulmasta.

Tyypillinen työviikkosi voi pitää sisällään vaikkapa määrittelypalavereita yhdessä palvelukehityksen kanssa tai tiimin sisäistä suunnittelusparrailua. Työpäiväsi koostuu läheisestä yhteydenpidosta tiimisi kanssa - ja tietysti koodaamisesta. Tehtäväsi saattavat ajoittain vaihdella puhtaasta ohjelmistokehityksestä sovellusalueasiantuntijatehtävien puolelle. 

Käytössämme ovat mm. Java 8, Spring 4, Spring Boot, React, Redux, JQuery, PHP, Perl ja MySQL. Hyödynnämme työssämme jatkuvan integraation ja kehittämisen menetelmiä. Tukena ovat Git, Jenkins, Ansible, Docker ja OpenStack. Mikropalveluarkkitehtuuri on ohjelmistokehityksemme keskiössä.

TOIVOMME

Olet intohimoinen koodaaja ja käytännönläheinen ratkaisujen luoja. Kehtaat sanoa ääneen olevasi ammattilainen osaamisalueellasi ja pystyt vastaamaan itsenäisesti kokonaisuuksien toteuttamisesta osana ohjelmistotiimiämme. Sinulla on kokemusta vaatimusmäärittelystä ja tunnistat järjestelmien välisiä riippuvuuksia. Olet mieluiten jo kartuttanut vahvaa ammatillista näyttöä useiden vuosien varrelta, mutta voit olla myös urapolkusi alkupuolella, jos sinulla on vahvaa harrastuneisuutta ja luontaista uteliaisuutta uusia teknologioita kohtaan. 

Sinulta löytyy
   •    backend/fullstack-ohjelmointiosaamista (Java, SQL, REST, Git, Javascript)
   •    kokemusta Linux-pohjaisista järjestelmäalustoista
   •    oma-aloitteisuutta ja kykyä ottaa vastuuta kokonaisratkaisun teknisestä osuudesta
   •    yhteistyö-, kommunikointi- ja tiimityöskentelytaitoja
   •    ratkaisukeskeistä ja positiivista tekemisen meininkiä
   •    innostusta kehittyä ja oppia uutta
   •    sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Kokemus seuraavista on eduksi: ERP-järjestelmät, ServiceNow, sähköisten asiointikanavien kehittäminen, tietokantasuunnittelu tai IT-palvelunhallinnan prosessit. Innostumme suuresti, jos sinulla on lisäksi vieläpä ymmärrystä testivetoisesta kehittämisestä, muista eri ohjelmointikielistä ja Kanban tai Scrum tms. ohjelmistokehitysmallista.

TARJOAMME 

Meillä saat mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisten ja erittäin monipuolisten sekä haastavien tehtävien parissa, kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä. Osana ohjelmistokehitystiimiä pääset teknologiakokonaisuuksien keskelle kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja. Kulttuurimme on rento ja ilmapiiri sen mukainen – kartamme turhaa pönöttelyä viimeiseen asti ja viihdymme toistemme seurassa työajan ulkopuolellakin. Saat myös palkan päälle tietenkin hyvät työvälineet ja nykyaikaiset etätyökäytännöt, laajan työterveyshuollon vapaa-ajan tapaturmavakuutuksineen sekä kattavat kulttuuri- ja liikuntaedut. Kerromme mielellämme lisää, jos tulet tapaamaan meitä!

KIINNOSTUITKO?

Ota heti yhteyttä tai lähetä hakemuksesi 31.1.2019 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Systems Architect Kim Ervasti, puh. 050 368 3332 (parhaiten tavoittaa ti-to) tai sähköposti muotoa etunimi.sukunimi (at) inmicsnebula.fi