(Poistunut julkaisusta)

Fullstack kehittäjiä
Accountor HR Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Me Accountor HR Solutionsissa luomme parempaa työelämää asiakkaillemme. Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Siksi meillä onkin mahtavaa työskennellä!

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme Uteliaita Fullstack kehittäjiä Tampereelle.

Fullstack kehittäjänämme olet mukana rakentamassa parhaimpia ratkaisuja yksityiselle ja julkiselle sektorille, sekä modernisoimassa Suomen suosituimman palkkasoftan pilvi/mobiiliaikaan. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan tulevaisuuden palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon käyttöliittymät sekä luomaan kansamme positiivista, ensiluokkaista käyttäjäkokemusta.

Toivomme, että lyhenteet HTML5, CSS, JavaScript, Vue, React, Angular, NodeJS, C# sekä .Net herättävät sinussa innostusta. Myös ohjelmointikokemuksesta selainkäyttöisistä järjestelmistä tai web-projektikokemusesta on ehdottomasti etua. Näiden lisäksi oma-aloitteellisuus, ongelmanratkaisukyky sekä kiinnostus uuden oppimiseen vievät sinut pitkälle meillä.

Millaista meillä sitten on työskennellä? Katso mitä Testaajamme Jenni https://youtu.be/910aAbWKrVoi sekä Sovelluskonsulttimme Juho https://youtu.be/ObStmHxGoN8 ovat asiasta mieltä. Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin; Kannustamme itseohjautuvuutta, samalla kun tukenasi on äärettömän osaavia ja ammattitaitoisia kollegoita. Erilaisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia on yksikössämme sekä Accountor-konsernissa paljon, ja työssäsi pääset kehittymään päivittäin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme; Arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudelle tavalla, katse tulevaisuudessa.

Saattaisimmeko sopia toisillemme? Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten, viimeistään 20.11.2018 mennessä. Esimiehemme Taru vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse taru.hahtala(et)accountorhr.fi. Tarun tavoitat myös tiistaina 12.11 klo 14-16 sekä keskiviikkona 13.11 klo 14-16 numerosta +358 400 699515.

Jos yllä olleet tehtävät eivät kolahtaneet, mutta työskentely meillä voisi silti kiinnostaa, jätä ihmeessä avoin hakemus. Innolla odotamme uusia kollegoitamme, paikkasi on jo katettu!

Kohta sinä voit olla yksi meistä! Lue myös uratarinoita Meille töihin -sivulta https://www.accountorhr.fi/meille-toihin/