(Poistunut julkaisusta)

Fulls­tack-ke­hit­tä­jä
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Tiesitkö, että Kansalliskirjasto on paitsi Suomen kulttuuriperinnön säilyttäjä myös iso julkisen sektorin ohjelmistotalo? Asiantuntijamme kehittävät ja pitävät yllä lukuisia tietojärjestelmäratkaisuja. Niillä edistämme koko maan kirjastojen, museoiden ja arkistojen aineistojen saavutettavuutta ja palvelujen käytettävyyttä sekä tieteen avoimuutta.

Finna on palvelu, joka tarjoaa Suomen arkistoille, kirjastoille ja museoille mahdollisuuden tuoda aineistonsa yhteen ja kaikkien löydettäväksi. Finna toimii myös alustapalveluna, jonka avulla organisaatioilla on mahdollisuus räätälöidä oma hakupalvelu tai verkkokirjasto.

Kiinnostaisiko sinua päästä työskentelemään ketterän kehityksen periaatteella yhteiskunnallisesti merkittävien ja avoimeen lähdekoodiin perustuvien palveluiden parissa?

Haemme Kansalliskirjastoon

FULLSTACK-KEHITTÄJÄÄ (Tietojärjestelmäasiantuntija - Information Systems Specialist)

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävässä pääset osallistumaan Finna-tiimin osana palveluun kuuluvien ohjelmistojen jatkokehitykseen ja integrointeihin. Erityisvastuualueena on Finna-palvelussa mukana olevien organisaatioiden käyttämän hallinnointityökalun kehityksestä vastaaminen.

Olet arvokas lisä meidän jo valmiiksi osaavaan huipputiimiimme, jos sinulla on riittävän monta alla luetelluista taidoista:

  • Finna-alustapalvelun tärkeimpien toteutusteknologioiden osaaminen
    • tällä hetkellä: PHP, Zend Framework, jQuery, Bootstrap, HTML5 ja CSS3
  • tietokantaosaaminen (esim. MariaDB, MySQL, MongoDB)
  • kokemusta hakumoottoreista (esim. Apache Solr)
  • metatietoformaattiosaaminen (esim. MARC 21, EAD, Dublin Core)
  • kokemusta rajapintojen integroinneista (esim. REST, OAI-PMH)
  • kokemusta autentikointijärjestelmien integroinneista (esim. SAML2)
  • Linux-palvelinylläpitoon liittyvä osaamien.

Edellytämme vähintään viiden vuoden kokemusta ohjelmistokehitystehtävistä.

Palkkasi asettuu kokoaikatyössä 3400 – 4100 euroon kuukaudessa osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen. Työskentelemme hyvien kulkuyhteyksien äärellä Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko? Me vastaamme mielellämme kysymyksiisi:

Tietojärjestelmäpäällikkö Bjarne Beckmann, bjarne.beckmann(at)helsinki.fi

Kehittämispäällikkö Erkki Tolonen, erkki.tolonen(at)helsinki.fi

Lisätietoja rekrytointiprosessista saat henkilöstökoordinaattori Katariina Koistiselta, katariina.koistinen(at)helsinki.fi

Jätä hakemuksesi oheisen ”hae työpaikkaa” linkin kautta. Hakuaika tehtävään päättyy 24.3.2019, mutta haastattelemme tehtävään jo hakuprosessin aikana. Toivomme, että hakemuksesi sisältää ansioluettelon sekä lyhyen kuvauksen kiinnostuksen kohteistasi, osaamisestasi sekä uratoiveistasi.