(Poistunut julkaisusta)

Fullstack-kehittäjä
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2018

Olet jo kartuttanut useampia työvuosia ohjelmistokehityksen parissa ja haluat jatkaa valitsemallasi polulla, etsimme juuri sinua joukkoomme! Kehitämme palvelujamme ketterissä tiimeissä ja moderneilla työkaluilla DevOps-kulttuurin hengessä. Pääset itse vaikuttamaan toimenkuvaasi ja voimme tarjota sinulle monipuolisia projekteja sekä ylläpitoa julkista valtaa käyttävän asiakasmassamme hankkeissa. Projektejamme yhdistää lainsäädännön viidakossa rekisterien, integrointien ja modernien sähköisten palveluiden kehittäminen ja palveluiden tuottaminen.

Sinulta löytyy kokemusta Java-ohjelmointikielestä ja sen yleisimmistä frameworkeista, moderneista Javascript-tekniikoista tai verkkopohjaisista käyttöliittymätoteutuksista. Tiedät, mitä DevOps tarkoittaa ja mihin konteilla viitataan. Mutta tärkeintä on, että sinulta löytyy myös tahtoa päästä jyvälle uusista asioista. Homma vaatii kykyä viestiä ja tuottaa dokumentaatiota suomeksi.

Muutamia avainsanoja projekteistamme: Javascript, SQL, Spring, Java, Node.js, React, Angular, Oracle, REST, DevOps, Git, Scrum, Kanban, Docker, PL SQL, HTML5, CSS3, Jira

Digia on yli 1000 hengen kasvava kotimainen pörssiyhtiö, joten voimme rakentaa myös vaihtoehtoisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Meiltä löytyy tekemistä aina ison kokoluokan yhteiskunnallisesti todella merkittävistä hankkeista ketteriin muutaman kuukauden kestäviin projekteihin. Tarjoamme myös joustavat työajat, kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut (sairaskuluvakuutus, hammashoito, vapaa-ajan asunnot jne.) sekä tietenkin mahtavat työkaverit.

Hakuaika päättyy 14.10.2018. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, ota yhteyttä Hannuun p. 040 5931 818 tai hannu.haanpalo (at) digia.com.