Fullstack-kehittäjä, Qalmari
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022
Haluaisitko työskennellä osana huumorintajuista ja rentoa työyhteisöä sinulle mielekkäiden projektien parissa? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Qalmarille oppimishaluista Fullstack-kehittäjää. Tässä roolissa sinun ei tarvitse olla kokenut Fullstack-osaaja, sillä tehtävänkuvasi määräytyy pitkälti taitojesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Mikäli sinulla on osaamista jostakin seuraavista teknologioista; Java, Node.js, C#, .NET, Angular, React sekä aikaisempaa kokemusta joko front-end, back-end tai fullstack-kehityksestä saatat olla etsimämme henkilö. Kokemustasi tärkeämpää meille on kuitenkin oma-aloitteinen asenteesi sekä halusi laajentaa stackkiasi! Mikäli palat halusta päästä työskentelemään unelmaprojektiesi parissa, lue lisää alta ja hae paikkaa pian, sillä etenemme heti sopivan henkilön kanssa!
KUVAUS
Qalmari tarjoaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisia IT-resursseja pienempiin ja suurempiin projekteihin. Tässä tehtävässä pääsetkin työskentelemään monipuolisesti erilaisten asiakasprojektien parissa osana rentoa ja asiantuntevaa tiimiä.

Tarjoamme


* Mukavan ja asiantuntevan tiimin ympärille
* Henkilökohtaisen mentorin tukemaan urakehitystäsi
* Mielenkiintoiset ja monipuoliset projektit oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti
* Mahdollisuuden kehittyä Fullstack-osaajaksi


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Työtehtäväsi määräytyvät pitkälti osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Työskentelet läheisessä yhteistyössä seniorimpien osaajien kanssa erilaisissa asiakasprojekteissa. Projektit voivat pitää sisällään esim. ohjelmistokehitystä, mobiilikehitystä tai integraatioratkaisuja.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aikaisempaa työkokemusta joko fullstack, front-end tai back-end-kehityksestä
* Vahva osaaminen joistakin seuraavista teknologioista: Java, Node.JS, C#, .NET, Angular tai React
* Halu kehittyä Fullstack-osaajaksi
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Teknologiaorientoitunut
* Oppimis- ja kehittymishaluinen
* Aktiivinen ja oma-aloitteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jonka jälkeen rekrytoituminen asiakasyritykseen
* Sijainti: Turku, etätyö
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Qalmari IT Services on rento ja moderni IT talo senior-tason osaajille. Yritys tarjoaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisia IT-resursseja erilaisiin pienempiin ja suurempiin projekteihin. Qalmari koostuu tiiviistä 20 hengen työyhteisöstä, jossa jokainen pääsee keskittymään ydinosaamiseensa ja halutessaan laajentamaan osaamistaan asiantuntevien kollegoiden opastuksella.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550054
  • Tehtäväalue: IT & Tech
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku