(Poistunut julkaisusta)

Fullstack JavaScript Developer
Grano Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2018

Haemme joukkoomme kaiken nähneitä ja kokeneita ohjelmistokehittäjiä sekä -arkkitehteja, mutta myös tulevaisuuden tähtiä. Pääasia on, että tunnet olevasi tilanteen herra niin mobiilien käyttöliittymien ohjelmoinnissa kuin modernien JavaScript-backendien kanssa. Tehtäväsi räätälöidään osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Olet etsimämme henkilö jos:

  • Sinulla on ohjelmointikokemusta sekä osaamista osasta seuraavia tekniikoita: Moderni JavaScript, Node.js, Angular, Redux, TypeScript, PostgreSQL, AWS, HTML5 & CSS3 ja responsiiviset ratkaisut.
  • Innostut, kun saat työskennellä osana tiimejä
  • Janoat uutta ja tahdot pysyä kehityksen kärjessä
  • Haluat kasvaa Granon tiimin kanssa

Tarjoamme sinulle:

Kilpailukykyisen palkan, hyvän työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä tekniikaltaan ja käyttökokemukseltaan seuraavan sukupolven palveluita.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.3.2018, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa.

Lisätietoja antaa Jesse Heinonen, Consultant, IT Talent Acquisition puhelimitse +358 50 441 8566 tai sähköpostitse jesse.heinonen@barona.fi.