(Poistunut julkaisusta)

Fullstack Developer
Arter Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Hei Fullstack Developer!

Kiinnostaisiko sinua kehittää tuotetta, jota jo sadat organisaatiot käyttävät liiketoimintansa kehittämiseen? Jos vastauksesi on kyllä, nyt jos koskaan kannattaa jatkaa lukemista.

Arter Oy on hurjaa vauhtia kasvava ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio.  Intohimomme on auttaa yrityksiä ja organisaatioita kohti parempaa laatua, tehokkuutta ja kannattavuutta. 

Asiakkaillamme päivittäisessä käytössä oleva tuotteemme kaipaa lisää sisukkaita ja luovia

Fullstack Developereita

joilla on halu oppia taitamaan tietotekniikkaa yhtä hyvin kuin Yoda taitaa Voiman. Tehtävä on hyvin käytännönläheistä ohjelmistokehitys-, ylläpito- ja arkkitehtuurityötä ja (mikä parasta) hommia tehdään yrityksen sisäisen tuotekehityksen parissa.

Mistä tulevat työpäiväsi rakentuvat?

Päiväsi Arterilla pitävät pöytäpingismatsien lisäksi sisällään ennen kaikkea laadukkaan koodin kirjoittamista. Lisäksi pääset hiomaan myös muiden luomaa koodia. Tulet työskentelemään mm. seuraavien teknologioiden parissa:

  • Java / jsp-sivut
  • Javascript
  • MySQL

Lisäksi seuraavat teknologiat tulevat sinulle tutuksi osana työpäivääsi:

  • Spring
  • Hibernate
  • REST
  • MS SQL
  • jQuery
  • jUnit
  • Cucumber ja Jenkins

Mitä odotamme Fullstack Developereiltamme?

Arvostamme kokemusta, mutta huomioimme myös opintojen loppu- tai työuran alkuvaiheessa olevat hakijat. Työtehtäväsi tullaan mitoittamaan kokemuksesi ja osaamisesi perusteella. Asenteesi ja kehittymishalusi ratkaisevat työssä menestymisen.

Toivomme, että sinulla on mielenkiintoa kehittyä niin frontend-, backend- kuin tietokantaosaajana ja intohimoa laadukkaan koodin kirjoittamiseen.

Kerrotaan tässä heti, että tehtävä tarjoaa haasteita – onkin siis tärkeää, että olet valmis ottamaan vastuuta teknisissä asioissa, et pelkää sukeltamista olemassa olevan koodin syövereihin ja ongelmien ratkaisu on sinulle luontevaa.

Tuotekehitystiimimme on ketterä ja suhtautuu koodin kirjoittamiseen ja yhdessä tekemiseen suurella sydämmellä. Näin ollen huolellisuus, tiimityöskentelytaidot sekä positiivinen asenne ovat tehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia.

Myös kokemus jostakin ketterästä kehitysmenetelmästä (esim. Scrum) on eduksi. Alakohtainen harrastuneisuus on ehdottomasti plussaa!

Ps. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito on tehtävän kannalta tärkeää.

Mitä me täällä Arterilla tarjoamme Sinulle?

Tarjoamme tehtävän, jossa pääsee kehittämään pitkäjänteisesti jo olemassa olevaa tuotetta yrityksen omien ohjelmistojen ja palveluiden parissa. Projektien aikataulut ovat realistisia ja jokaisen tiimin itsensä päättämiä. Pidämme tärkeänä työ- ja vapaa-ajan tasapainoa. Tämän takia työaika on säännöllistä ja joustavaa, ja töitä on mahdollista tehdä myös etänä.

Työvälineeksi saat modernin läppärin, kaksi näyttöä ja ergonomisen säädettävän sähköpöydän.

Tuemme työntekijöidemme kouluttautumismahdollisuuksia ja toimenkuvaa on mahdollista vaihtaa sisäisten projektien välillä.  

Ennen kaikkea Arterilta löydät viihtyisän ja rennon työyhteisön, jossa työkavereita autetaan ja hyvää työsuoritusta arvostetaan. Hierarkiamme on matala, joten meillä on mahdollista vaikuttaa omaan työnkuvaan ja yrityksen toimintaan.

Kirsikkana kakun päällä meiltä löytyy iso hengailutila, jossa voi ottaa mittaa duunikavereista urheilulajien, lautapelien tai pelikonsoleiden merkeissä, tai napata juotavaa limsakaapista.

Emme malta odottaa, että pääsemme kuulemaan juuri Sinusta lisää, joten

hae jo tänään!

Mikäli tunnistit itsesi tästä ilmoituksesta, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi tai LinkedIn-profiilisi mahdollisimman pian, viimeistään 31.8.2018 osoitteeseen: https://www.lyyti.fi/reg/fullstack_developer_arter

Mikäli haluat osoittaa meille osaamistasi, laita mukaan myös linkki versionhallintaan (esim. GitHub/Bitbucket), josta voimme nähdä tuotoksiasi. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja meistä ja tulevaisuuden tehtävistäsi saat osoitteessa www.arter.fi, sekä ottamalla yhteyttä tuotekehityspäällikkö Niila Gauriloff 050 324 0718 / niila.gauriloff@arter.fi tai henkilöstöasiantuntija Laura Huusari 050 516 0156 / laura.huusari@arter.fi.

Senior Developer

Fullstack Developer

Frontend Developer

Backend Developer

Ohjelmistokehittäjä

Software Developer

Vanhempi ohjelmistokehittäjä

Sovelluskehittäjä

Vanhempi sovelluskehittäjä

Ohjelmistosuunnittelija

Ohjelmistokehitys

Scrum

DevOps

Ketterä ohjelmistokehitys

Web Developer