(Poistunut julkaisusta)

Fullstack Developer / Mehiläinen
Mehiläinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Mehiläinen hakee Helsinkiin, Turkuun tai Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen

FULL STACK-KEHITTÄJÄÄ DIGITAALISTEN PALVELUIDEN TIIMIIN

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi, jossa yhdistyy sekä vastuu että vapaus?

OmaMehiläinen-palveluamme ja Digiklinikkaa käyttää jo lähes miljoona suomalaista, ja olemme lähteneet myös viemään osaamistamme maailmalle ja kansainvälistämään toimintaamme. Nyt etsimme tiimiimme kokemusta kerryttäneitä, innostuneita ja haasteita pelkäämättömiä Full Stack -kehittäjiä. Kuulostaako sinulta? Mahtavaa, sillä haluamme sinut osaksi tiimiämme!

"Jalat maassa, järki päässä ja sydän paikallaan", kuten yksi devaajistamme sanoi, tiivistää hyvin sen, miksi meillä työskentely kannattaa. Tässä kuitenkin vielä muutamia muita syitä:

  • Pääset jättämään oman kädenjälkesi yhteen terveysalan kiinnostavimmista ja nopeasti kasvavimmista palveluista.

  • Tarjoamme mielekästä, merkityksellistä työtä terveydenhuollon parissa, jossa tekemäsi asiat ovat näkyviä ja saavuttavat tuhansia asiakkaita päivittäin.

  • Saat ympärillesi tiimin, joka ei ole vain täynnä kovan luokan osaajia, mutta oikeasti hyviä, avuliaita tyyppejä, joiden kanssa on mukava tehdä töitä. Vaihtuvuus tiimissämme onkin todella pientä, mistä olemme erityisen ylpeitä.

  • Mehiläinen ei ole vain tunnettu ja arvostettu sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja vaan myös työnantaja, joka todella panosta digitaalisiin palveluihin sekä työntekijöiden hyvinvointiin – kehitystiimissämme on jopa oma työhyvinvoinnin kehittäjä

  • Toimistomme sijaitsevat Turun, Helsingin ja Jyväskylän keskustassa, mutta meillä on mahdollisuus myös etätyöhön yhdessä sovittaessa

Mitä toivomme sinulta:

  • Vahva osaaminen ja kokemus seuraavista: Javascript (Node.js, React, (Redux)), Typescript, relaatiotietokannat.

  • Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen RX & FRP -ohjelmoinnista sekä AWS / GCP -palveluista.

  • Puhut REST-rajapinnoille sujuvasti ja osaat myös tarvittaessa toteuttaa sellaisen tarpeen tullen.

  • -Sovellusarkkitehtuurin kokemus on plussaa.

  • Suomen kielen taito katsotaan eduksi.

Pärjäät loistavasti tässä tehtävässä, mikäli sinulla on kaipaamaamme kokemusta sekä olet vastuuntuntoinen ja auttavainen hyvä tyyppi. Ennen kaikkea haemme tiimiimme henkilöä, jolla on hyvä asenne - meillä tehdään töitä tärkeiden teemojen parissa, can do –asenteella, aina pilke silmäkulmassa ja työstä nauttien.

Kiinnostuitko?

Jätä meille hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta, kuitenkin viimeistään 28.2. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja kutsumme jatkoon valitut tutustumaan meihin paremmin. Muistathan, että vastaamme mielellämme myös mieltäsi kutkuttaviin kysymyksiin!

Lisätietoja tehtävästä antaa Josetta Lehtonen (Community Developer), josetta.lehtonen@mehilainen.fi , puh. 044 9773247, tavoitettavissa arkisin klo 10-12 välillä.