Fullstack Developer, Asiakaspalvelun viestintävälineet
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021

Fullstack Developer, Asiakaspalvelun viestintävälineet 


Haluatko olla osaltasi varmistamassa mutkattoman ja sujuvan asiakasviestinnän toteutumisen koko OP Ryhmän tasolla? Kiinnostaako sinua asiakaspalvelun viestintävälineisiin liittyvä ohjelmistokehitys ja oman kädenjälkesi näkeminen käytössä miljoonilla ihmisillä?


Etsimme Digitaaliset Kyvykkyydet -heimoomme nyt kokenutta Fullstack kehittäjää vahvistamaan tiimiämme, joka varmistaa OP Ryhmän asiakaspalvelun viestintävälineiden kehittämisen ja toimivuuden. Olemme parhaillaan kehittämässä uutta tuotetta asiakasverkkoneuvotteluiden pariin ja tähän työhön etsimmekin nyt vahvistusta! Tehtävä sijaitsee Oulussa. 

 

Millainen on tuleva tiimisi ja roolisi? 


Kuten jo mainittua, etsimme vahvistusta tiimiimme, joka huolehtii siitä, että asiakaskontaktissa olevat kollegamme pystyvät viestimään asiakkaidemme kanssa mahdollisimman jouhevasti eri viestintäkanavissa. Suomen suurimmassa finanssiryhmässä toki viestintäkanaviakin on useita – näitä ovat esimerkiksi verkkoviestit (sekä verkossa & mobiilissa), chat-palvelumme ja videoverkkoneuvottelu. 

 

Tiimillämme on kokonaisvastuu eri verkkoviesti- ja videoverkkoneuvottelupalveluiden kehityksestä ja ylläpidosta ja tiimistämme löytyykin niin ohjelmistokehityksen, palvelumuotoilun, tietokantojen kuin tuotepuolenkin asiantuntijoita. Tiimimme kädenjälki näkyy suoraan miljoonille käyttäjille ja pääset tässä roolissa tekemään oikeasti loppukäyttäjälle saakka näkyvää työtä.

 

Työarkesi koostuu verkkoneuvottelupalvelukokonaisuuden ympärillä tapahtuvasta kehityksestä (verkkopankki-, asiakaspalvelu-, videoneuvottelu ja nauhoituspalvelualustat, REST-rajapinnat), fokusoituen verkkoneuvottelun toimihenkilö-, asiakassovellukseen, näiden käyttöliittymiin ja rajapintoihin sekä videoneuvottelualustan rajapintoihin. 

 

Mitä toivomme sinulta & mitä etsimme hakemuksestasi?


Rekrytointimme ei ole missään nimessä salatiedettä, vaan pyrimme kertomaan mahdollisimman selkeästi, millaista osaamista uskomme tehtävässä tarvittavan. Uskomme tällaisia olevan:
•    vahvaa kokemusta fullstack-kehityksestä, työkaluina esim.  React, JavaScript, JSP, jQuery, Java, Spring, databases (db2), Maven, Jenkins, Rest, Json, DevOps, Git. Emme odota sinun tuntevan kaikkia näitä mainittuja työkaluja, mutta toivomme edes osan olevan sinulle entisestään tuttuja. 
•    aiempi kokemus asiakaspalvelujärjestelmien tai Microsoftin O365/Teams ja AD-ympäristöjen parissa työskentelystä on ehdottomasti plussaa, kuten myös kokemus seuraavista: AWS, Azure, Docker, Kubernetes, CI/CD.
•    sujuvat kommunikointi- ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi.

 

Miksi meille kannattaa hakea? 


Pankkialan toimijana voisi helposti kuvitella muuta, mutta olemme yksi Suomen suurimpia IT taloja ja tuotamme asiakkaille näkyvät IT-ratkaisut pääosin itsenäisesti alusta loppuun. Siksi meiltä löytyy tuhansia alan osaajia ja esimerkiksi koodarikulttuuri näyttäytyy jo nykypäivänä vahvana. 


Kannustamme ja autamme sinua kehittymään myös ammatillisesti. Meillä on käytössä ns. 70-20-10 -periaate, mikä tarkoittaa, että käytät 70% ajastasi päivittäisiin tehtäviin, 20% työskentelytapojen hiomiseen ja viimeiset 10% vapaasti uusien taitojen oppimiseen. Tämän osuuden voit käyttää esimerkiksi OP Software Academyssa, jossa voit laajentaa osaamistasi monella eri osa-alueella. Voit siis laajentaa osaamistasi työajalla!

 

Saat lisäksi käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilöstörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. 

 

Kuulostaako sinun tulevalta rooliltasi?


Huippua, jos vastasit kyllä! Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta lisää. Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 24.10.2021 mennessä.

 

Jäikö sinulla mieleen jotain kysyttävää? Lisätietoja roolista ja työskentelystä OP Ryhmässä antaa Heikki Rautio p. +35840 525 0774 (tavoitettavissa parhaiten arkisin klo 16-17 väillä), 

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507265
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu