Fullstack devaaja
Raksystems

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Fullstack devaajana tulet olemaan osa 4 hengen koodaritiimiä pääkonttorillamme Vantaalla. Koodaritiimi kehittää ja ylläpitää sekä sisäiseen että ulkoiseen asiakaskäyttöön tehtyjä sovelluksia. Devaaja tulee työskentelemään ensisijaisesti KotiApp-sovelluksen backendissä. KotiApp on sähköinen huoltokirja omakotitaloille. Osaamistaitoihisi kuuluvat Python, Django ja React sekä AWS ympäristö. Mielellään myös PHP laravel. NativeScript-osaaminen katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja hyvä tiimipelaaja.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen innostavassa työympäristössä, hyvät työsuhde-edut, joustavan työajan sekä mahdollisuuden työskennellä etänä.

Lisätietoja hakuprosessista ja tästä mielenkiintoisesta mahdollisuudesta antaa Nordic Progress Oy:n johtava konsultti Kristiina Aaltonen, 050 3818953, kristiina.aaltonen@nordicprogress.fi. Hae työpaikkaa hakusivullamme täyttämällä lomake, johon jätät palkkatoiveesi sekä liität CV:si tiistaihin 23.4. mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1257906
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa