(Poistunut julkaisusta)

Full Stack.NET -kehittäjä
Innofactor Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Haluatko mukaan rakentamaan tulevaisuuden ohjelmistoratkaisuja hyvässä porukassa yhdessä Pohjoismaiden nopeiten kasvavassa it-talossa?

Autamme päivittäin monialaisia asiakkaitamme rakentamaan parempaa liiketoiminnan arkea asiakaskohtaisesti räätälöityjen IT-ratkaisuiden ja tehokkaampien prosessien avulla. Asiakaskuntamme kasvaessa entisestään, etsimme nyt Espoon, Lappeenrannan, Turun tai Kuopion toimipisteeseemme ratkaisukeskeistä ohjelmistokehittäjää rakentamaan huomisen ohjelmistoratkaisuja.

Full Stack.NET -kehittäjä

Tässä tehtävässä työskentelet osana moniosaavaa ohjelmistokehitystiimiämme, ja kehität moderneja verkkosovelluksia tietokannan suunnittelusta aina rikkaiden käyttöliittymien toteutukseen. Huolehditte tiimin kanssa monenlaisten asiakasprojektien läpiviennistä, suunnittelusta ja toteutuksesta, varmistaen erinomaisen loppukäyttäjän kokemuksen lisäksi sen, että teknologiaratkaisut palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla myös tulevaisuudessa.

Lisää sinusta

Olet kokenut kehittäjä, jolta löytyy kokemusta modernien verkkopalvelujen kehittämisestä tämän päivän Microsoft-pohjaisilla työkaluilla ja tekniikoilla. Hanskaat SPA (Single Page Application) web-käyttöliittymien suunnittelun ja toteutukseen, sekä palvelinpään ohjelmointi luonnistuu ASP.NET MVC - tekniikalla. MS SQL ja/tai Oracle ovat myös sinulle tuttuja ympäristöjä.

Koulutustasi tärkeämpänä pidämme kokemuksesi lisäksi paloa päästä kehittämään tulevaisuuden ohjelmistoratkaisuja uusien teknologioiden avulla, sekä halua ja intoa kehittyä ammatillisesti uusien teknologioiden parissa vieläkin laaja-alaisemmaksi osaajaksi ohjelmistokehityksen saralla. Tyyppinä tartut siis mielelläsi uusiin haasteisiin ja jaat osaamistasi myös koko tiimin kesken.

Tämän kaiken lisäksi plussaa on, jos osaamispakistasi löytyy jo kokemusta pilvipohjaisista palveluista (esim. Azure ja Azure IoT).  Arvostamme myös ymmärrystä automaattitestauksesta ja/tai ketteristä kehitysmenetelmistä. Sinulla on halutessasi myös mahdollisuus päästä mukaan tiimimme IoT-hankkeisiin ja kiinnostus em. kohtaan katsotaan myös ehdottomaksi eduksi!

Vähän lisää meistä

Meillä sinua odottaa kovan luokan kehittäjätiimi joko Kuopiossa, Espoossa, Lappeenrannassa tai Turussa, joissa osaamista on kerätty ohjelmistokehityksen monenlaisten projektien parista jo useampia vuosia. Pääset käyttämään vaihtelevissa projekteissamme Microsoftin uusimpien teknologioiden lisäksi kilpailukykyisiä valmisohjelmistojamme sekä asiakasprojekteista riippuen työskentelemään vaihtelevin projektihallintamenetelmin (mm. PRINCE2 ja ketterät menetelmät). Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kasvattaa ammattitaitoa Microsoft-teknologioiden sertifiointien ja niitä tukevien koulutusten kautta.

Työyhteisössämme uskomme ihmisten osaamiseen ja kykyyn kantaa vastuuta, joka näkyy päivittäisessä tekemisessämme työntekijöidemme kykynä ja rohkeutena hakea innovatiivisia uusia ratkaisuja omaan työhönsä. Ohjelmistokehittäjän roolissasi sinulla on mahdollisuus kurkistaa niin merkittävien bränditalojen, julkishallinnon toimijoiden kuin kolmannen sektorin asiakkaiden ohjelmistoratkaisujen maailmaan, vaikuttaen omalla työlläsi yksityisen sektorin lisäksi myös yhteiskunnallisesti kansalaisten palveluien sujuvuuteen. Pääset osaksi IT-talon kasvutarinaa yrityksessä, jonka tavoitteena on olla johtava pilviratkaisujen ja digitalisaation toteuttaja jokaisessa Pohjoismaassa.

Palkan lisäksi sinulla on myös käytössäsi puhelin- ja lounasetu, joustavat työaikajärjestelyt sekä monipuoliset, työnantajan tukemat harrastusmahdollisuudet sekä mukavia yhteisiä tapahtumia muiden innofactorilaisten kanssa!

Hae meille!

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille 26.8.2018 mennessä, miksi juuri sinä olisit paras vahvistus osaksi kehitystiimiämme. Muistathan ilmoittaa hakemuksessasi, millä paikkakunnalla mieluiten työskentelisit. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä voit halutessasi tiedustella tiiminvetäjältämme Petri Tukiaiselta, joko sähköpostitse: petri.tukiainen(at)innofactor.com tai puhelimitse numerosta: 040 350 8260 Petrin saat parhaiten kiinni ti 14.8. klo 12:00-13:00 sekä ti 21.8. klo 12:00-13:00