(Poistunut julkaisusta)

Full Stack -webkehittäjä - Oulu, Vantaa, Helsinki, Espoo
Buutti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020
Buutti lähti liikkeelle 2017, kun neljä oululaista rämäpäätä päättivät perustaa firman. Johtotähtenämme on aina ollut ihmisten innostaminen tekniikan alalle, ja olemme tätä edistäessämme pitäneet monenmoisia ICT-koulutuksia ja virittäneet käyntiin kasvavan konsultointiliiketoiminnan. Neljän perustajan porukka on kasvanut 40-henkiseksi yritykseksi, ja koulutuksissamme on käynyt jo 1400 osallistujaa. Jotain pärjäämisestämme kertoo Kauppalehden antama Menestyjä-sertifikaatti arvosanalla Erinomainen.Buuttilaiset haastavat, kehittävät, kyseenalaistavat ja tämän tuloksena usein refaktoroivat. Ratkomme terveydenhuollon, ICT:n ja autoteollisuuden asiakkaiden ongelmia ja tuotamme aina erinomaista koodia.
Tässä on Panu. Hän on ollut webkehittäjänä Buutilla vuodesta 2018. Panu on erikoistunut Back End -kehitykseen, mutta Front End sujuu häneltä myös. Panu onkin tehnyt Buutilla muun muassa web-ohjelmistokehitystä, CI-ympäristökehitystä, ja 5G-hallintajärjestelmien kehittämistä. Lisäksi Panu on vaarallinen vastus firman sulkapallopeleissä.
Panun työkaveriksi pääset läpäisemällä tarkan rekryseulamme. Sinua tullaan haastattelemaan, teet yhdestä kahteen ohjelmointitehtävää osaamisesi laajuudesta riippuen ja sitten onkin aika laittaa nimet paperiin. Tahrat paperilla takaavat sinulle Buutti-hupparin, muutamat logotarrat ja reilun palkkauksen. Meitä et näe kalliissa televisiomainoksissa tai hulppeilla edustusmökeillä, vaan työsi tulokset näet tililläsi.

Kurkkaa videolta millainen yrityskulttuurimme todellisuudessa on: 
      
Vaadittava osaaminen
  • senior-tason taidot jossain näistä: React, Angular, AWS, Azure, Node.js
  • kokemuksessa voi olla Front End tai Back End -painotus
  • intohimo ohjelmointiin: hyvät käytänteet ovat sinulle kunnia-asia
  • kyky kyseenalaistaa, haastaa ja parantaa koodia kokonaisvaltaisesti

Eduksi katsotaan
  • harrastustausta ohjelmoinnista
  • nimi voi olla Panu, mutta ei ole pakko

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.9.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi