(Poistunut julkaisusta)

Full stack web-kehittäjä (100 % etätyö)
Aptual Commerce Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Asiakkaamme Aptual Commerce etsii 100 % etänä työskentelevää full stack -kehittäjää Johku-alustansa kolmihenkisen kehitystiimiinsä.

Etsimme asiakkaallemme Aptual Commercelle modernit web-kehitysteknologiat hallitsevaa full stack -kehittäjää. Tulet osaksi intohimoista ja oppimishaluista kolmihenkistä tuotekehitystiimiä, joka kehittää yrittäjille tarkoitettua monikanavaista kaupankäynnin ratkaisua. Työsi keskeinen tavoite on kehittää parasta mahdollista yrittäjille tarkoitettua kaupankäyntiteknologiaa.

Odotamme sinun hallitsevan tärkeimmät käyttämämme teknologiat, joita ovat PHP, Node.js, Vue.js + Nuxt.js. Toivomme sinun työskennelleen niillä tai vastaavilla verkkopalveluiden kehittämisen parissa. Johku pyörii Linux- ja AWS-ympäristössä, tietokantoina MySQL, MariaDB sekä MongoDB, ja versionhallinnassa käytetään Gitiä. Aiempi kokemus näistä on eduksi. Johku-tiimi työskentelee täysin etänä, joten kyky itsenäiseen työskentelyyn osana virtuaalisesti läsnä olevaa tiimiä on myös erittäin tärkeää. Nykyisen osaamisesi lisäksi odotamme halukkuutta kehittää ja kasvattaa osaamistasi jatkuvasti eteenpäin.

Aptual Commerce tarjoaa osaamiseesi perustuvan palkan lisäksi mahdollisuuden päästä kehittämään nykyaikaista ja monipuolista kaupankäyntialustaa, jonka käyttäjä- ja asiakasmäärät kasvavat vakaasti. Johku-tiimissä on vahva tekninen osaaminen, yritys on taloudellisesti vakaa ja sillä on selkeä visio tulevaisuuden kehityssuunnista.

Voit hakea tehtävää helposti ja nopeasti lähettämällä CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta viimeistään 31.10. Tehtävässä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen Aptual Commercelle. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n Lead Recruiter Janne Borro, 044 542 9644, janne.borro@barona.fi