FULL STACK -SOVELLUSKEHITTÄJÄ
Suojelupoliisi

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

FULL STACK -SOVELLUSKEHITTÄJÄ, MÄÄRÄAIKAINEN VIRKASUHDE

Järjestelmäasiantuntija vastaa sovellusten ohjelmistokehitys- ja ylläpitotehtävistä osana Suojelupoliisin SSK-hanketta (Suojelupoliisin suorituskyvyn kehittäminen). Suojelupoliisi kehittää suorituskykyään siten, että se entistä tehokkaammin kykenee uusien teknologioiden avulla torjumaan hankkeita ja rikoksia, jotka voivat uhata yhteiskuntajärjestystä tai vaarantaa sisäistä ja ulkoista turvallisuutta.

Järjestelmäasiantuntijan tehtävä on määräaikainen 1.8.2018 - 31.12.2020 ja se on sijoitettu sisäisten palveluiden yksikön hankeorganisaatioon.

Käytössämme ovat edistykselliset ratkaisut ja menetelmät, joilla voidaan toteuttaa hyvinkin vaativia järjestelmäkokonaisuuksia. Työ tehdään ketterillä menetelmillä. Vaadimme paljon, mutta annamme myös mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tarvitsemme hankkeeseen luotettavan ja työlleen omistautuneen henkilön tukemaan tietojärjestelmien kehittämistyöllä viraston ydintehtäviä.

Tehtävään ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa (esim. DI, FM, AMK ins.) ja Full Stack -sovelluskehittäjän tehtävään sopivaa kokemusta jonkin modernin ohjelmistokehikon parissa työskentelystä (esim. Node, .Net, Java). Tehtävä edellyttää monipuolista ohjelmointiosaamista, virtualisointi- ja konttiteknologioiden tuntemusta (esim. Docker) sekä automaattisen testauksen tuntemusta. Tehtävä edellyttää lisäksi hyviä tiimityöskentelytaitoja ja oma-aloitteisuutta sekä hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito ja turvallisuussektorin toimialan tuntemus luetaan eduksi.

Koska emme turvallisuussyistä voi tarkkaan kertoa valitsemistamme teknologioista, kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman laajasti osaamisestasi ja työkokemuksestasi.

Peruspalkka vaativuustasolla 40.16 on 4086,02 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan palkkausjärjestelmän mukaisesti henkilökohtaista suoritus- ja kokemusosaa, joka on 10- 46 % peruspalkasta.

Nimitettävän tulee olla Suomen kansalainen ja hänestä tehdään laaja turvallisuusselvitys sekä huumausainetestaus. Myös valittavan läheisestä voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Virkasuhteeseen nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota, joka toteutetaan työterveyshuollossa ennen koeajan päättymistä. Jos terveystarkastus on suoritettu aikaisemmin vuoden sisällä, sitä ei tarvitse uusia.

Virkasuhde pyritään täyttämään 1.8.2018 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan noudattaa kuuden kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn ainutlaatuisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Henkilöstömme on motivoitunutta ja työhönsä sitoutunutta. Meillä on töissä eri alojen ammattilaisia, jotka puhaltavat yhteen hiileen. Kyvykkyytemme rakentuu osaavan henkilöstön varaan, ja siksi panostamme henkilöstön koulutukseen ja ammattitaidon jatkuvaan ylläpitoon. Suojelupoliisissa sinulla on mahdollisuus kulkea mielenkiintoista ja haastavaa urapolkua.

Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoivilta esimiehiltä soittamalla vaihteeseemme ja ilmoittamalla työavaimen, puh. 0295 480 131

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta www.valtiolle.fi. Mikäli hakemuksen jättäminen sähköisen järjestelmän kautta ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa Suojelupoliisin kirjaamon osoitteella Suojelupoliisi, PL 151, 00121 Helsinki. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1136418
  • Työsuhde: Määräaikainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki