(Poistunut julkaisusta)

Full Stack Software Developer, Customer & Online, OmaElisa (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Kasvatamme nyt henkilöasiakkaiden OmaElisa -kehitystiimiämme ja etsimme joukkoomme kokenutta Full Stack Developeria. Tulevassa roolissasi pääset mukaan kehittämään asiakkaalle suunnattuja asiointipalveluja web- ja mobiilisovellusalustoilla sekä asiakasrajapinnan työkaluja.

Me - Elisa Customer & Online - olemme pieni ja ketterä yksikkö Elisan Tuotannossa. Onhan meitä tosin jo noin 100 ohjelmistotuotannon ammattilaista kahdeksassa eri tiimissä. Meitä on devaajia, designereita, testaajia, arkkitehteja, coacheja, palvelumuotoilijoita, TPO:ita ja PO:ita ja osa meistä on Suomessa, osa maailmalla. Olemme hyvin yhteisöllisiä ja kokoonnumme (nyt rajoitteiden puitteissa) usein ja haluamme näin luoda vahvaa keskinäistä luottamusta. Pystymme Elisan siipien suojissa jatkuvasti kehittämään omaa toimintaamme ketterämpään suuntaan. Meidän asiakkainamme ovat sinänsä Elisan sisäiset yksiköt, mutta kuitenkin työmme vaikuttaa suoraan kaikkiin Elisan nykyisiin ja tuleviin asiakkaisiin. 

Tehtävän sisältö

Tulevassa roolissasi pääset kehittämään henkilöasiakkaiden OmaElisaa moniosaajatiimissä. Tehtäviisi kuuluu koodin tuottamisen lisäksi muun muassa uusien toiminnallisuuksien toteutuksen suunnittelu ja pilkkominen sopivan kokoisiksi user storyiksi, olemassa olevan koodin ylläpito ja parantaminen, koodikatselmoinnit, testauksen automatisoiminen ja kehitys- ja testiympäristöjen ylläpito. Osaamisesi painotus voi olla enemmän Frontend- tai Backend-puolella, mutta odotamme sinulta kuitenkin kokemusta kummastakin. Pääohjelmointikielemme ovat Java/Scala, JavaScript/React ja React Native. Odotammekin, että sinulla on useamman vuoden kokemus Java/Scala- ja JavaScript-kielistä.

Kehitämme uusia ominaisuuksia data- ja analytiikkalähtöisesti kokeilujen kautta ja toivomme että sinulla on osaamista ja/tai mielenkiintoa tähän alueeseen. Kehitystyössä hyödynnämme laajasti DevOps-työkaluja ja -menetelmiä ja arvostamme, jos olet jo näihin prosesseihin perehtynyt. Sinulla on hyvä käsitys CI/CD-prosesseista ja ehkä sinulla on jo kokemusta jatkuvien integraatioympäristöjen rakentamisesta 

Tiimimme toimii ketterin menetelmin ja meille ennen kaikkea on tärkeää laadukas koodi. Pääset parhaiten mukaan porukkaamme, jos sinäkin olet vahva tiimipelaaja, sillä teemme töitä paljon yhdessä. Toki toivomme, että myös itsenäinen työnteko onnistuu sinulta. Sinulla on jo kokemusta muiden opastamisesta, mentoroinnista ja katselmoinneista. Tiedät myös testaamisen ja riittävän dokumentoinnin olevan asioita, jotka tulee hoitaa kunnialla. Tutkit mielelläsi, kuinka asiat toimivat ja tarvittaessa pystyt edistämään asioita myös itsenäisesti huomatessasi parannuskohteita koodissa, järjestelmäympäristössä tai työtavoissa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. 

Me odotamme sinulta

  • Sinulla on useamman vuoden työkokemus modernin ohjelmistokehityksen parissa
  • Olet tottunut koodaamaan ainakin Javaa/Scalaa sekä JavaScriptiä
  • Työskentelet luontevasti ketterillä menetelmillä tiimin kanssa
  • Kykenet edistämään asioita tarvittaessa proaktiivisesti

Tässä listattuna osa käyttämistämme teknologioista ja työkaluista: Java, Scala, JavaScript, React, React Native, Node.js, Openshift, Kubernetes, Docker, Robot Framework, Mocha, Conductrics, MySql, MariaDB,Firebase, Google Analytics. Mainituista teknologioista on sinulle varmasti hyötyä, mutta olemme avoimia myös uusille teknologioille, työkaluille ja ideoille.

Mitä me tarjoamme sinulle?

  • Joustavat työnteon tavat ajan ja paikan suhteen
  • Työn, jolla on myös yhteiskunnallista merkitystä
  • Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä 
  • Parhaat työkaverit ja hyvät esimiehet
  • Mahdollisuuteen pitkäkestoiseen koodiomistajuuteen, sitoutumiseen ja ohjelmistojen kehitykseen
  • Rennon työympäristön, jossa on aikaa myös itsensä kehittämiseen 

Jos haluat vielä kurkata lisää Elisasta työnantajana, niin tsekkaa täältä.

Kiinnostuitko? Jätä lyhyt hakemus oheisesta linkistä.

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Pistä viestiä Service Managerillemme Larille (lari.laine[at]elisa.fi).

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään turvallisuuslain mukainen turvallisuusselvitys.