Full Stack Software Developer, Customer & Online, Elisa Viihde (Helsinki)
Elisa Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Etsimme Elisa Viihteen kehitystiimiimme Full Stack Developeria. Tulevassa roolissasi pääset mukaan kehittämään Elisa Viihteen osalta sekä Elisan henkilöasiakkaiden verkkokauppaa, OmaElisaa sekä taustajärjestelmien prosesseja ja asiakasrajapinnan työkaluja.   

Me - Elisa Customer & Online -  olemme pieni ja ketterä yksikkö Elisan Tuotannossa. Onhan meitä tosin jo noin 100 ohjelmistotuotannon ammattilaista kahdeksassa eri tiimissä. Meitä on devaajia, designereita, testaajia, arkkitehteja, coacheja, palvelumuotoilijoita, TPO:ita ja PO:ita ja olemme osa Suomessa ja osa maailmalla. Olemme hyvin yhteisöllisiä ja kokoonnumme (nyt rajoitteiden puitteissa) usein ja haluamme näin luoda vahvaa keskinäistä luottamusta. Pystymme Elisan siipien suojissa jatkuvasti kehittämään omaa toimintaamme ketterämpään suuntaan. Meidän asiakkainamme ovat sinänsä Elisan sisäiset yksiköt, mutta kuitenkin työmme vaikuttaa suoraan kaikkiin Elisan asiakkaisiin ja tuleviin asiakkaisiin.

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Tarjoamme helposti parasta katsottavaa ja Elisa Viihde -palvelusta nauttii yli 300 000 kotitaloutta. Haluamme myös jatkossa tarjota viihtymisen kokemuksia ja kiinnostavaa katsottavaa suomalaisille.

Tehtävän sisältö

Tulevassa roolissasi pääset mahdollistamaan Elisa Viihde -tuotteiden myyntiä ja toimittamista esimerkiksi tilaus- ja päivitysputkien kehityksessä. Tiimin vastuulla ovat myös taustalla käytettävät asiantuntijoiden työkalut.

Tehtäviisi kuuluu koodin tuottamisen lisäksi muun muassa uusien toiminnallisuuksien toteutuksen suunnittelu ja pilkkominen sopivan kokoisiksi user storyiksi, olemassa olevan koodin ylläpito ja parantaminen, koodikatselmoinnit, testauksen automatisoiminen ja kehitys- ja testiympäristöjen ylläpito. Osaamisesi painotus on mieluiten Backend-puolella, mutta odotamme sinulta kuitenkin kokemusta myös Frontend-työstä. 

Pääohjelmointikielemme on Java ja odotamme sinulta siitä useamman vuoden kokemusta.

Tiimimme toimii ketterin menetelmin ja meille ennen kaikkea on tärkeää laadukas koodi. Pääset parhaiten mukaan porukkaamme vahvana tiimipelaajana, sillä teemme töitä paljon yhdessä. Toki toivomme, että myös itsenäinen työnteko onnistuu sinulta. Sinulla on jo kokemusta muiden opastamisesta, mentoroinnista ja katselmoinneista. Tiedät myös testaamisen ja riittävän dokumentoinnin olevan asioita, jotka tulee hoitaa kunnialla. Tutkit mielelläsi kuinka asiat toimivat ja tarvittaessa pystyt edistämään asioita myös itsenäisesti huomatessasi parannuskohteita koodissa, järjestelmäympäristössä tai työtavoissa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. 

Kehitystyössä hyödynnämme laajasti DevOps-työkaluja ja -menetelmiä ja arvostamme, jos olet jo näihin prosesseihin perehtynyt. Sinulla on hyvä käsitys CI/CD-prosesseista ja ehkä sinulla on jo kokemusta jatkuvien integraatioympäristöjen rakentamisesta.

Mitä odotamme sinulta?

 • Sinulla on useamman vuoden työkokemus modernin ohjelmistokehityksen parissa
 • Olet tottunut koodaamaan ainakin Javaa 
 • Työskentelet luontevasti ketterillä menetelmillä tiimin kanssa
 • Kykenet edistämään asioita tarvittaessa proaktiivisesti

Tässä listattuna osa käyttämistämme teknologioista ja työkaluista: Java, Scala, JavaScript, React, React Native, Node.js, Kubernetes, Docker, Robot Framework, Mocha, MySql, MariaDB. Mainituista teknologioista on sinulle varmasti hyötyä, mutta olemme avoimia myös uusille teknologioille ja työkaluille. 

Mitä me tarjoamme sinulle?

 • Joustavat työnteon tavat ajan ja paikan suhteen
 • Työn, jolla on myös yhteiskunnallista merkitystä
 • Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä 
 • Parhaat työkaverit ja hyvät esimiehet
 • Mahdollisuuteen pitkäkestoiseen koodiomistajuuteen, sitoutumiseen ja ohjelmistojen kehitykseen
 • Rennon työympäristön, jossa on aikaa myös itsensä kehittämiseen 

Jos haluat vielä kurkata lisää Elisasta työnantajana, niin tsekkaa täältä.

Kiinnostuitko? Jätä lyhyt hakemus oheisesta linkistä.

Emmitkö vielä? Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Pistä viestiä Service Managerillemme Larille (lari.laine[at]elisa.fi).

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään turvallisuuslain mukainen turvallisuusselvitys.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1414402
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 25.1.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Tomi Korpela (tomi.korpela (a) elisa.fi)
 • Sijainti: Helsinki