(Poistunut julkaisusta)

Full stack -ohjelmistokehittäjäharjoittelija tai -aloittelija
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Onko PHP olio-ohjelmointi sinulle tuttua koulusta tai työharjoittelusta? Oletko käyttänyt jotain JavaScript -käyttöliittymäframeworkia web- tai mobiiliohjelmoinnin parissa? Oletko ollut tekemisissä tietokantojen ja SQL:n parissa? Kyllä? Hienoa, voit olla etsimämme Full stack -ohjelmistokehittäjäharjoittelija tai -aloittelija.

Tehtävä

Etsimme Tampereelle tai Vantaalle oman tuotekehityksen ja oman IPR:n ratkaisujen kehitykseen aloittelevaa Full stack -ohjelmistokehittäjää kehittämään kanssamme ratkaisuja toiminnanohjaukseen sekä toimitusketjunhallintaan. Pääset kehittymään timanttisen kovaksi kaupan alan ohjelmistokehittäjäksi ja laajentamaan osaamistasi web- ja mobiilikehittämisen parissa. Pääset myös mukaan kehittämään uusia kaupan alan pilvipalveluitamme.

Työnkuvasi sisältää niin oman IPR:n nykyratkaisuiden kehitystä ja ylläpitoa kuin myös uusien ratkaisujen toteutusta.

Meillä on mukava ja huumorintajuinen tiimi. Tiimi koostuu pääasiassa Tampereella työskentelevistä eri-ikäisistä ammattilaisista, jotka ovat valmiita ja halukkaita auttamaan sinua pääsemään mukaan porukkaan ja toimintaamme. Samalla olemme halukkaita ja valmiita ottamaan vastaan tietoa ja näkemyksiä, joita sinulla on. 

Sinä

Voit olla opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija tai vastavalmistunut perusasiat osaava, nälkäinen ja kehittymishaluinen henkilö, jolla intoa ja halua oppia riittää. Edellytämme tiettyjä meille tärkeimpiä asioita, mutta suurin ja tärkein edellytys on halu oppia, koska täydellistä valmista osaajaa monipuoliseen työnkuvaamme emme odota lottovoiton tavoin löytävämme. Edellytämme siis vähän, mutta arvostamme paljon. 

Toivomme:

 • PHP 5+ olio-ohjelmoinnin perusosaamista opintojen, työharjoittelun tai harrastuneisuuden kautta
 • XML/XSD -osaamista
 • SQL -tietokantojen tuntemusta
 • Kokemusta jostain Javascript-frameworkista web-ohjelmoinnin (JS, HTML5) parissa
 • Halua ja intoa oppia uusia ohjelmointikieliä, uusia alustoja ja toimintaa pilvipalveluiden parissa

Lisäpisteitä ja kiinnostusta saat, mikäli sinulla on:

 • Linux -käyttöjärjestelmän tuntemusta
 • Android -käyttöjärjestelmän tuntemusta
 • Apache -web-palvelimen ja sertifikaattien tuntemusta
 • Azure -pilvialustan tuntemusta
 • C# -ohjelmoinnin tuntemusta
 • Käyttöliittymien käytettävyysasiantuntemusta
 • Kiinnostusta palvelinten toimintaan ja käyttöjärjestelmiin koulun tai vapaa-ajan kautta
 • Kaupan toimialan jonkin osa-alueen ja/tai toimitusketjunhallinnan tuntemusta opiskelun, kesätyön tms. kautta (myynti, varasto, osto jne.) 

Me

Meitä on Solteqissa yhteensä 550 asiantuntijaa viidessä eri maassa, mutta silti tiimimme on oma tiivis yhteisönsä suuremman organisaation sisällä. Sinulle aloittelevana Full Stack -ohjelmistokehittäjänä tiimissämme tarjoamme mukavat työtoverit, jotka ovat valmiita tukemaan ja jakamaan tietouttaan – ja ovat samalla valmiita kuuntelemaan sinua. Tarjoamme haastavia ja kehittäviä töitä sekä projekteja mahtavien ja merkittävien asiakasyritysten parissa. Meillä pääset tekemään aitoa oikeaa ohjelmointia oman tuotekehityksen ja oman IPR:n ratkaisujen parissa. Ja on hyvä tietää, että meillä on myös aidosti hyvät henkilöstöedut.

Hae

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, kerro meille rohkeasti osaamisestasi. Lähetä hakemuksesi meille ja liitä mukaan CV. Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 31.3.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana ja teemme palkkauksen heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetäthän hakemuksesi siis mahdollisimman pian. Tavoitteenamme on, että palkallisen harjoittelujakson jälkeen jatkat vakituisena Full stack -kehittäjänä tiimissämme. 

Lisätietoja antaa tiiminvetäjä Jan Salminen (+358 40 8444 311 tai jan.salminen(at)solteq.com).