Full Stack -ohjelmistokehittäjä
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020
Etsimme nyt Visma Megaflexille Helsinkiin Full Stack -ohjelmistokehittäjää. Sinulla on jo kokemusta devaajan tehtävistä ja nautit ongelmanratkaisusta. Kannat vastuuta tekemisistäsi ja haluat tehdä hyvää jälkeä. Tehtävän ydin on ohjelmointi, suunnittelu sekä järjestelmien ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Osaat toimia ketterin menetelmin ja englannin kielen taitosi on sujuvaa. Lisäksi haluaisimme sinut opastamaan ja tukemaan asiakastuen organisaatiota ammattitaidollasi. Teet myös sujuvasti yhteistyötä muiden sisäisten ryhmiemme ja asiakkaidemme kanssa.

Sovit mainiosti joukkoomme, jos sinulla on kokemusta seuraavista:
Java 8, Spring Framework, Hibernate, JavaScript, AngularJS, Tomcat, Postgres, RabbitMQ, REST-rajapinnat.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta voit työskennellä joustavasti myös etänä, elämäntilanteestasi riippuen.

Lisätietoa tehtävästä saat Jouni Ruuthilta puhelimitse +358 50 514 2421. Hae tehtävää pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Visma Megaflex Oy on SaaS-ohjelmistopalveluja sekä IoT-ratkaisuja tarjoava kulunhallinnan ja toimitilaturvallisuuden johtava toimittaja. Yritys on osa pohjoismaista Visma-konsernia.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1371916
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki