(Poistunut julkaisusta)

Full-stack ohjelmistokehittäjä
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Etsimme nyt Visma Megaflexiin Helsinkiin full-stack ohjelmistokehittäjää.

Sinulla on jo kokemusta devaajan tehtävistä ja nautit ongelmanratkaisusta. Kannat vastuuta tekemisistäsi ja haluat tehdä hyvää jälkeä. Tehtävän ydin on ohjelmointi, suunnittelu, järjestelmän konfigurointi sekä teknisten määritysten dokumentointi.  Osaat toimia ketterin menetelmin ja englannin kielen taitosi on sujuvaa. Lisäksi haluaisimme sinut opastamaan ja tukemaan asiakastuen organisaatiota ammattitaidollasi. Teet myös sujuvasti yhteistyötä muiden sisäisten ryhmiemme ja asiakkaidemme kanssa.

Sovit mainiosti joukkoomme, jos sinulla on kokemusta seuraavista:
Java 8, Spring Framework, Hibernate, JavaScript, AngularJS, Tomcat, Postgres, RabbitMQ. Luonnollisesti hallitset myös REST-rajapinnat.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Lisätietoa tehtävästä saat Jouni Ruuthilta puhelimitse +358 50 514 2421. Hae tehtävää pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Visma Megaflex Oy on SaaS-ohjelmistopalveluja sekä IoT-ratkaisuja tarjoava kulunhallinnan ja toimitilaturvallisuuden johtava toimittaja. Yritys on osa pohjoismaista Visma-konsernia.

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 600 työntekijää, joista Suomessa meitä on jo yli 900.